Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Ostatní
Vše, co se netýká předchozích sekcí

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

29. 5. 2006, 23:12
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to Lenka + Majka : Hodnocení profesorů - pokud se chcete o něco takového pokusit a chcete tomu dát nějaký řád, tak byste asi museli prostudovat spoustu literatury - určitě sami znáte různé dotazníkové akce. Nemělo by to být prvoplánové a založené na emocích. Dokonce bych myslela, že to může být důležitý průzkum. Ale asi nebude, pokud to rozjedete na stránkách. Každý (nebo skoro každý student, možná i kantor) bude mít svou bolístku. Zkuste to prosím ještě promyslet.
29. 5. 2006, 22:22
:-D Kacule
Ahojky, prodam zbytek ucebnic ( prvak az ctvrtak), taky rada prodam vyborne vypracovane maturitni otazky... ozvete se bud na mail kiki.x.kaca@seznam.cz nebo na 728 720 349
29. 5. 2006, 19:33
JCZ
Majka: Kašlete na to. :)
29. 5. 2006, 19:06
Občan
Víme, koho nechceme!
http://www.dekomunizace.cz
29. 5. 2006, 18:08
Majka
Lenka: mam napad, mohli bychom udelat prehled profesoru, vyvesit ho sem na stranky (nebo ve skole) a mohli bychom hodnotit vsechny profesory. Navrhuju kategorie hodnoceni: kvalita vyuky, pristup ke studentum, odbornost, vhodne metody. Co vy na to?
29. 5. 2006, 16:13
elinka
Prijde ti vhodny to resit zrovna tady?
29. 5. 2006, 15:47
Lenka
Lidičky, kdo se vám zdá jako nejlepší a nejhorší profesor(ka) na škole? A proč? Pište svoje názory! (Prosím slušně.)
23. 5. 2006, 1:10
:-( Mynona (seznam cz alt64 Mynona K)
sy: to je tak trochu nadsázka a reakce na [zzz 18. 5. 2006, 18:25]
Zbývá mi jen věřit že normální to není. Špatných zkušeností mám ze své školy subjektivně dost, a dobrých několik.
22. 5. 2006, 23:52
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Tip na příští víkend

Muzejní noc v Kladně 27. května 2006 aneb co se děje v noci v muzeu...
Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně představí v rámci festivalu Muzejních nocí představit v sobotu 27. května zájemcům novou budovu muzea v Huťské ulici . Tam se po dokončení rekonstrukce muzeum přestěhuje a nabídne v ní návštěvníkům nové dlouhodobé expozice a výstavy. „Budovu v Huťské čeká důkladná rekonstrukce, takže Muzejní noc je první a na delší dobu i poslední příležitost prohlédnout si budoucí muzeum,“ uvedla etnoložka Pavla Žvachtová, která program Muzejní noci připravila.
Program není připraven jenom v Huťské ulici, ale ve spolupráci se 4. základní školou v Kladně si zájemci budou moci od 18 do 20 hodin prohlédnout historické památky v centru Kladna, přičemž se role průvodců ujmou děti z této školy.

Program Muzejní noci v Huťské
18.00 – 24.00 hodin – prohlídka nové budovy s možností návštěvníků napsat či nakreslit svá přání a představy ohledně budoucí činnosti nového muzea
– promítání fotografií a pohlednic starého Kladna
- pozorování oblohy astronomickým dalekohledem – zajišťuje Astronomický kroužek Kladno
21.00 – koncert skupiny Ragamala
22.30 – koncert skupiny Zrní
20. 5. 2006, 14:13
:-D joke
To elinka : Tip na víkend?
20. 5. 2006, 12:05
elinka
"Tip na víkend? Ve středu 24.5. hraje V.A.D." ???
20. 5. 2006, 10:04
červ (seznam cz alt64 kazimir1)
Tip na víkend? Ve středu 24.5. hraje V.A.D. (kladenský amatérský divadelní soubor) svojí inscenaci Hotel Infercontinental. Představení začíná ve 20 hod a je to v Lampionu. Jedná se o turbulentní žhavou cool černou komedii, která zkoumá hranice nadpřirozena. Pro všechny, kdo neradi chodí do divadla.

Tip na další víkend - 3.6.19:00 - V.A.D. - Rozmarné léto (100% Vančura na kubánský způsob)
20. 5. 2006, 8:09
:-) sy (gymnasiumkladno cz alt64 smyckoval)
HALDY jsou opravdu zajímavé místo, není to žádná "mrtvá země", svoje by Vám mohly vyprávět třeba studenti, kteří tam pomáhali mapovat výskyt motýlů, ale i další. Škoda, že mi zdraví nedovolí...

to mynona: Proč si myslíte, že "vydrzet kazdy den neco vykladat tem otravenym studentum, kteri jim tak okazale davaji najevo jak nechteji spolupracovat"je normalní průběh naší práce? To opravdu máte, tak špatné zkušenosti? Já tedy ze své práce ne. Jasně, ne každý den je svátek, ale to je opravdu to poslední, co bych si přála - znechutit někomu svůj obor.
Možná jsem přehnaný optimista, ale většinou cítím, že jsme na jedné lodi: já a student. A spolupráce s některými z nich je pro mě nejen inspirující, ale i životabudičem.
K metodě výkladu studentem, to opravdu není žádná novinka, ale je to náročné na přípravu ze strany studentů. Už jsme to zkoušeli i připravit s podporou techniky, mám třeba od studentů pěkně zpracováná témata ze zoologie - obrázky, hlavní fakta na PC a přes projektor použitá k výkladu. Myslím, že byste se divili, jak kvalitně si to umí připravit i ti nejmladší.

to zzz: Mějte na mysli, že ne každý "s PC je kamarád", ale spíš je to dáno opravdu nedostatkem času, hlavně těď je opravdu nesmírně náročné období i psychicky. Já například mám vždy pocit, že každá maturita "jak moje je", včetně té nervozity, možná je to neprofesionální, ale je to tak.
VŠICHNI MATURUJÍCÍ - ZLOMTE VAZ!!!
19. 5. 2006, 22:49
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to zzz: Díky a poslední reakce na toto téma z mé strany - nedotklo se to mě a předpokládám, že ani peli, osobně - za sebe říkám, že se mě to dotýká za školu a mrzí mě to - myslím, že bude peli souhlasit.
19. 5. 2006, 15:13
pajda
ale jo, to vypada dobre, thanx :-)
19. 5. 2006, 14:16
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Tohle je také trochu kultury a příroda k tomu, i když chápu, že tohle asi neměl autor minulého příspěvku na mysli.
Ale třeba se najdou zájemci.
Akce je pořádána jako doprovodná k výstavě o kladenských haldách, která se koná v hornickém skanzenu (viz www)
PUTOVÁNÍ PO HALDÁCH S NŮŠÍ NA ZÁDECH
Zveme Vás na putovaní po haldách
spojené se čtením povídek Marie Majerové, básní a próz Patrika Linharta, Emila Juliše, Františka Daniela Mertha, Karla Pecky, Ivana Landsmanna a dalších autorů
Průvodcem po skutečných haldách bude Dagmar Šubrtová,
Průvodcem po papírových haldách bude Antonín Petruželka
Dne 20. 5. 2006 v 15:00
Sraz v Hornickém skanzenu Mayrau ve Vinařicích u Kladna
www.mayrau.wz.cz

19. 5. 2006, 10:53
:-D pajda
nemate nekdo typ na vikendove kulturni zazitky? dik
19. 5. 2006, 10:46
zzz
to peli a zuzvlc: jestli jsem se vas dvou nejak dotkl, tak se omlouvam, protoze, pokud se nepletu, jste to jedine vy dve z celeho profesorskeho sboru, kdo vystupujete ve foru - uz tim delate neco navic a rozhodne nepatrite k tem profesorum, kteri se nesnazi. Ty "uzasne lidi" by mela vychovavat skola, ktera je pripravuje na ucitelske povolani. Ja vim, prohnilost skolskeho systemu na techto strankach nevyresime. Tak jeste jednou sorry a mozna obcas ve sborovne zminte, ze existuji internetove stranky naseho ustavu, treba to ostatni profesori jeste nezaregistrovali :-)
19. 5. 2006, 10:35
mmm (seznam cz alt64 Mynona K)
vzdycky jsem povazovala ucitelské povolani za narocne, vydrzet kazdy den neco vykladat tem otravenym studentum, kteri jim tak okazale davaji najevo jak nechteji spolupracovat. Cast viny sice nese i student, ale je to hlavne chyba ucitele. Nikdy totiz studentum neprozradil, ze by se mohli motivovat sami, natoz aby jim rekl jak na to. Ono to totiz taky jde. A jestli student nema motivaci ani naucit se motivovat sam, tak at radsi necha uceni a jde si stoupnout do fabriky k pasu. Stredni skola neni povinna!

Jsou dva typy ucitelu, jedni maji sve poslani radi, a obetuji mu ze sebe velmi mnoho. Takove bychom meli nosit na ramenou, i pres jejich nedostatky, jsou to taky jenom lide.
Kdyby ze skol odesli, padl by hlavni pilir nejen vzdelanosti, ale i kultury a slusnosti naroda.
Ti druzi se drzi na skole jenom proto, ze uz by zadnou jinou praci nenasli a nezvladli a rediteli zakonik prace brani v tom aby je vyrazil. A takovym bychom se meli slozit na rakev.

Vyklad znejici jako huceni klimatizace, ktery by klidne mohl byt nahrany na pasce opravdu moc do vyuky nevtahne.
19. 5. 2006, 10:03
Mynona (seznam cz alt64 Mynona K)
peli:
Nesnažila jsem se tady jen blýsknout nějakou novinkou.
A možná to naráží na nechuť právě těch typů které hulákají po rovnoprávnosti?(To je moje čistá spekulace) Já, ani nikdo z mých přátel jsme se s takovým přístupem nesetkali a moc mě to mrzí.Proto se alespoň trochu snažím pro jiné, kteří ještě mají šanci. Ale pokud na Gymnáziu už taková šance je, jsou moje příspěvky na zdejším foru z velké části jen planým žvaněním. :/

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)