Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Ostatní
Vše, co se netýká předchozích sekcí

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

9. 1. 2008, 22:53
michalex
omlouvam se za chybu,oprava: aby si to financovali sami studenti
9. 1. 2008, 22:51
B-) michalex
myslim, ze taky slusnou alternativou je - sehnat sponzory a avy si financovali to sami studenti... a aby rada a vedeni skoly jen prihlizelo jak si to studenti zarizuji, kolik listku se vytiskne, proda atd... prece jen ples je hlavne pro studenty a profesori jsou, ruku na srdce, spis jako kulisa
9. 1. 2008, 22:30
já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Cody: Deset lístků sem, deset lísků tam... myslím, že těch deset lidí, kteří tam mohli jít místo vás to docela vytrhne... takhle to asi nemůžeš brát: - )
Ne, myslím,že by se nemělo řešit, jestli mají na maturák více "právo" minulí, nebo současní studenti... ale prostě ti, které tam někdo z maturantů, profesorů etc. chce.
Ohledně větších prostor: Třeba říčanské gymnázium pořádá maturák pravidelně v Praze ( spojení z Říčan a Kladna je v zásadě srovnatelné). Jistě by byl pro mnohé vopruz jezdit do Prahy, ale jestli se do kulturáku nevejdem, jeví se mi to jako poměrně slušná alternativa...






9. 1. 2008, 21:41
...-...
nemohl by někdo rámcově napsat kam jde kolik lístků?
9. 1. 2008, 20:48
B-) Cody
Hmm, takže počítejte se mnou: Počet studentů o99a je 27, někteří na ples nejdou, jiní mají lístky od jiných známých, přítelů a přítelkyň. Takže počet studentů o99a na maturitním plese asi nepřesáhne 15 lidí.

A i kdyby nakrásně šlo 30 lidí a všichni měli lístek od pí. prof. Rn tak kdyby je od ní neměli, každá třída by měla o 10, slovy DESET lístků víc, zhruba třetina lístku na člověka.
A to rozhodně nikoho nevytrhne, takže možná, že za nedostatkem lístků nebude o99a...
9. 1. 2008, 20:08
B-) crazyiiii
Jestli zůstaly lístky k sezení, pak se ptám, kde jsou a kde si je mohu koupit?A myslím, že nejsem jediná, kdo by neváhal. Letos maturuji a myslím, že rozhodně není problém s cenou lístků.Jen s jejich počtem. Většina mých přátel a příbuzných, pro které mám lístky, mají lístky právě k sezení a je jim to úplně jedno. Chtějí tam prostě být a tak jim nic jiného nezbylo.A tak je to, myslím, u většiny mých spolužáků. Na cenu se, aspoň letos, prostě nehledí.
9. 1. 2008, 20:05
:-D Mírek aka absolvent
No jestli sem to pochopil správně, tak ještě stále zůstalo několik lístků na sezení, protože jsou dražší? Jelikož sem již absolvoval několik plesů po celé ČR, skoro nikde sem se nesetkal s tím aby byla cena lístků na stání odlišná od těch k sezení. Buďto obojí stálo stejně (sic tento krok mírně zdraží lístky na stání), či například v Lucerně žádné lístky na stání neexistují. Možná by srovnání ceny, pomohl k naplnění celého kulturního domu. Kapacita je určitě dána i počtem míst v šatně, jelikož, každý si rád odloží svůj kabát či bundu.
Přeji Vám hodně zdaru při řešení této situace.
9. 1. 2008, 19:55
B-) crazyiiii
Chyba je nejspíš právě v systému, ale změnou se stejně nic nevyřeší, bohužel:(Stále bude lístků málo..Ale jediné, co stále nechápu, je, proč jsou upřednostněny požadavky profesorů před požadavky maturujících studentů.Samozřejmě, každý profesor, který na plese být chce, by na plese být měl a tudíž má mít lístek. Ale jak je možné, že si profesor na sebe vezme lístků mnohem více, samozřejmě pro své bývalé studenty, kteří se na ples chtějí také podívat? Nejsou snad přednější právě rodiny a přátelé maturantů, než jejich bývalí starší spolužáci, se kterými nejspís neměli žádné bližší vztahy?Samozřejmě až na výjimky, pro které by si lístek maturant sám bojednal. . .
9. 1. 2008, 19:37
B-) michalex
nebo to je proto, aby se predeslo nejakym nemistnym vecem, ktere by nemely prichazet v uvahu na takoveto velevazne akci jako je maturitni ples.... ples by mel byt pro to, aby si co nejvic lidi uzilo zabavy a je uz jedno, jestli se bude stat v predsali nebo v sale.... vzdy se zabave najde... samozrejme to nemyslim pro prarodice... pride mi, ze maturitni ples ztraci na svem kouzlu
9. 1. 2008, 19:23
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Janica: Stejná nedorozumění by se opakovat neměla. Jenomže tady nejspíš nejde o nedorozumění, ale o systémový problém, se kterým nejde nic nadělat. Sál nikdo nenafoukne a princip rozdělování lístků se dá změnit leda tak, jak se to povedlo loni - ale těžko to doporučit toto řešení.
Je celkem jasné, že změnit to půjde těžko a ještě hůř přes fórum na stránkách, které kompetentní osoby (k udělání změny systému rozdělování) nejspíš nečtou. Přesto se tu o stejných problémech každoročně diskutuje.
9. 1. 2008, 19:09
Terka (O99A)
Nevím nic moc o rozdělování lístků na ples apod., každopádně pokud jsem správně četla, pí.prof.Scheirichová psala o 45O lístkách na stání, zatímco Janica o 450 lístkách na sezení...???... Možná v tom bude ten zakopaný pes... Jinak ještě stojí za zmínku, že se nesmí opomenout to, že tento ples se týká třech tříd, tím taky spousta lístků zmizí. Stejně jako BJ říkám, že vinu můžete házet na kohokoli, ale nás se prostě nezbavíte :) A BJ, myslím, že na Kladně asi větší a vhodný prostor nenajdeš... Každopádně já osobně se na ples těším a myslím, že at tam bude, kdo tam bude, určitě to jako každý rok bude stát za to.
9. 1. 2008, 19:08
Janica
2Palec: Pripominky jsou od toho, aby se neopakovali stejna nedorozmumeni...
9. 1. 2008, 18:32
:-( Teri
To je fakt supr, jen mi prijde divy, ze my maturovali pred 5 roky, bylo nas na 1 ples 5 trid avse bylo v pohode, roky predtim vzdycky vic jak 2 tridy a nikdy nebyl nedostatek listku pro verejnost. Naopak nam maturantum se tenkrat reklo, ze 6listku pro rodinu a smytec...to uz je druhy ples, co se nedali sehnat listky, loni to bylo taky naky divny, kdyz byli na 2 plesy 2 tridy
9. 1. 2008, 18:17
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2plesman: Já měl za to, že na současný stav se už několikrát nadávalo. Lístky na stání jsou levnější a na plese bude málokdo sedět. Pokud vím, lístky na stání vždycky chyběly. Jen další z řady připomínek k plesům. A další z řady připomínek, která zůstane připomínkou.
9. 1. 2008, 18:00
plesman
Chtěl bych se jenom zeptat. Jestli je teda 450 na stání tudíž musí být přes 500lístků na sezení!? Já jsem si teda vždycky myslel že je víc lístků na stání než na sezení!?
9. 1. 2008, 17:53
Janica
tak to se omlouvam!moje chyba!jenom sme z toho nejak tak vsichni zklamany... to se neda nic delat...
9. 1. 2008, 16:37
Věra Scheirichová (seznam cz alt64 verasch)
Kdybyste četli pozorně, tak byste věděli, že počet 450 je K STÁNÍ!
Aáááách jóóó.
2BeeJay: Pokud vím, tak kladenský kulturák je jediný možný.
9. 1. 2008, 16:30
B-) Zetka
Já se připojuju k Janice....taky bych ráda věděla, kam se poděl ten zbytek
9. 1. 2008, 15:21
Janica
kdyz je kapacita salu 1200 mist, z toho 450 na sezeni, tak kam se podely listky na staní, kdyz k maturantum slo do kazde tridy na stani neco malo pres stovku?Kdyz budu pocitat,tak na stani by jich melo byt tedy 750 a do maturitnich trid jich prislo pres 300.tak kde ja tech zbylych 400, kdyz do toho nepocitam "pomocne sily"?Vysvetlí mi to nekdo? Nemyslim to zle, ale muzu s cistym svedomim rict, ze 95% ,nas ctvrtaku, tohle taky nechape. Jinak kdo se na ples dostane, doufam, ze se mu bude libit!
9. 1. 2008, 12:11
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Myslim, ze ten system rozdelovani listku je dobry a nikdy nebude vyhoveno vsem. Maturitni ples je sice hlavne pro maturanty, ovsem pokud mozno kompletni profesorsky sbor nesmi chybet, VIP hoste jsou take samozrejmost a ples by meli navstevovat jak maturanti minuli, tak maturanti budouci, ale pochopitelne i pribuzni a znami maturantu soucasnych. Useknutim jakekoliv slozky ples prijde o to, cim je, tudiz jediny problem je kapacita a s tou se nic nenadela. Nevim, zda je lepsi mit preplneny sal, kde bude mit kazdy svoji skupinku znamych a pratel a nebo variantu soucasnou, kdy bude vyhoveno vsem bezpecnostnim a hygienickym normam, ale bude to postradat kus te prave plesove atmosfery. Neni na Kladne nebo ve velmi blizkem okoli vetsi podobne zarizeni, kde by se dal ples poradat?

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)