Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Ostatní
Vše, co se netýká předchozích sekcí

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

10. 1. 2008, 18:12
:-) zuzvlc@volny.cz
Milí studenti současní i minulí,
už tu debatu ohledně plesu prosím ukončete. Dík... Neřešte... je to nekonečné...

Naše škola ( a doufám, že i Vy všichni se cítíte být její částí) by si přála, aby ples byl opravdu reprezentativním maturitním plesem našich studentů a celého gymplu.
Na tom nám všem snad záleží.
A já věřím, že se ples skvěle povede!

Zdraví,
Zuzana Vlčková

PS
A tím jsem uzavřela debatu o plese, díky, zuzvlc





10. 1. 2008, 16:21
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Terka: To je základní problém. Podle mě by limit měl být kolem těch pěti. Počítám do toho přítele/přítelkyni, nejbližší rodinu a malou rezervu pro jednoho/jednu kamaráda/kamarádku.
10. 1. 2008, 16:18
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2michalex: Očividně jsi nerozumněl ty mě. Asi je to moje vina, občas píšu zmateně. Pokusím se ještě jednou a srozumitelněji.
Profesoři nejsou to nejdůležitější na maturitním plese, to by měli být maturanti. Přítomni ovšem logicky musí být obě skupiny. Obě skupiny chtějí pozvat nějaké lidi - tedy odebírají z celkového počtu volných míst na plese ještě další. Přednost by měl mít maturant před profesorem, ale jen do určitého počtu lístků (pět nebo šest). Ne každý musí počet vyčerpat. Jakmile budou lístky pro maturanty rozdané, stejným systémem přicházejí na řadu profesoři. Pokud ještě někdo z obou skupin bude chtít lístky nad limit, měl by dostat příležitost. Teprve zbytek by šel do veřejného prodeje.
VIP lístky pro sponzory vůbec nepočítám, ty se musí odebrat úplně předem, to je základní nutnost.
10. 1. 2008, 16:00
Terka (O99A)
To je otázka na místě - kolik lístků mohl mít každý maturant? Ono je totiž dost zavádějící, když se řekne, že každý maturant má málo, ale někomu stačí dva, jinému nestačí ani deset lístků....
10. 1. 2008, 15:45
...-...
Mohl bych se zeptat kolik lístků je pro jakou skupinu...asi nejvíc by mě zajímalo kolik dostali maturanti?
10. 1. 2008, 15:41
B-) michalex
ocividne si mi vubec nerozumnel... myslel sem to obecne! na maturitnim plese se jedna predevsim o studenty, tedy o maturanty, je to akce hlavne maturantu... ti jsou na maturitnim plese na prvnim miste.... nebo si myslis ze ples je zabava profesoru a oni hraji hlavni roli?
10. 1. 2008, 15:02
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2michalex: U mě by tedy na maturitním plese asi na prvním místě byli. Samozřejmě přítelkyni bych s sebou chtěl také. Jako maturant bych měl mít možnost své blízké pozvat a mít pro ně lístek jistý. Zajistit, aby lístek dostal každý profesor a každý maturant měl možnost pozvat určitý omezený počet svých blízkých (pět, šest?), by neměl být problém. Teprve potom bych dal možnost profesorům vzít si lístky navíc. Zbytek by teprve měl jít do volného prodeje.
10. 1. 2008, 12:40
B-) michalex
2Palec: nerikam, ze ja bych je tam nechtel a ze si nekterych nevazim, rikam jen, ze nejsou na prvnim miste
10. 1. 2008, 0:04
B-) Cody (centrum cz alt64 Debilpako)
TAky by mě zajímalo, jak pan Yoda sound zjistil, že "se pozve např. celá o99.a" (hledal jsem, kdo nás poprvé zmínil)

Takhle vznikaj fámy, že ano :)

Už koluje fáma, že ztratili jsme klíče
ehm ehm....a tak dál :)
10. 1. 2008, 0:03
B-) crazyiiii
Ještě k níže zmíněnému pořádání plesu Říčanského gymnázia. Rozhodně není špatný nápad zařídit příští ples v Praze.A to tím spíše, pokud by opět, místo dvou tříd, maturovali tři Tím se dostávám k tomu, proč se vlastně kdysi neotevřela paralelní třída osmiletého gymnázia, ale to je teď jedno.Pokud by se našly, a to určitě našly, vyhovující prostory někde na okraji Prahy směrem ke Kladnu, například na Dejvicích, myslím, že by pro nikoho nebyl problém se na ples dostat. Horší už je to s cestou domů, ale většina z nás má určitě ochotné příbuzné kteří pro nás,alespoň jednou za rok, tuhle malou službičku vykonají.Tedy dojedou pro nás do Prahy. A pokud by se tím vyřešil problém s nedostatkem lístků,tak proč ne? Samozřejmě, pronájem sálu, navíc většího, v Praze, by byl dražší než v našem kulturáčku, ale také by se prodalo více lístků a nikdo by nereptal, že se mu na ples nedostane tetička, kamarád atd...
9. 1. 2008, 23:54
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Jára: Za všechno můžou trpaslíci a o99a. ;-)
9. 1. 2008, 23:47
Terka (O99A)
Jj, at bude lísků kolik chce, vždy jich bude nedostatek... :)
9. 1. 2008, 23:43
B-) Cody (centrum cz alt64 Debilpako)
Teda...myslel jsem, že jsme chtěli loni. Letos mi bohatě stačí jeden a kdybych trochu zhubnul, tak by mi stačila i půlka.
9. 1. 2008, 23:42
B-) Cody (centrum cz alt64 Debilpako)
crazyiiii: Kdepak, na to jsem nereagoval, jen se ke mě donesly zvěsti typu, že po škole koluje fáma, že o99a má 150 lístků a tak :)
Dělal jsem tak po naší třídě průzkum a zhruba polovina lidí co jde na ples si lístky sehnala sama, já ho mám například od přítelkyně - maturantky.

Ona je otázka, jak by to na plese vypadalo, kdyby třeba měly lístky jen maturanti a jejich rodiny a přátelé, možná by všichni zůstali ve svém rodinném kruhu, myslím že i ostatní jsou tam potřeba, i když úplně chápu to, že chcete víc lístků, to chtějí všichni maturanti, my jsme chtěli taky, že.
9. 1. 2008, 23:39
:-D Jára (O99A) (post cz alt64 x28)
O99A otloukánek, jen všichni do ní, hehehe
9. 1. 2008, 23:27
Terka (O99A)
Myslím si, že na lístek na ples má právo každý a tedy i my. A jak říkal Cody, nejdeme všichni, to za prvné a každý si lístky sháněl jiným způsobem, od někoho jiného. Za těch pár let rozhodně lidi z naší třídy znají spoustu i z jiných nižších ročníků, popříadě právě maturitních, od kterých lístky mohou mít. Nevím, co koluje po škole na fámy, ale rozhodně si všichni pamatujeme, jak se nafukoval počet lístků loni.
9. 1. 2008, 23:22
B-) crazyiiii
FOR Cody: Nevím, na jaký příspěvek jsi reagoval, ale pokud jde o mě, nemyslím pouze studenty o99A, ale i jiné bývalé studenty, pro které si profesoři lístky stáhli. Lístků k stání je 450, profesoři samotní i VIP hosté mají lístky k sezení a do tříd šlo 318 lístků k stání. Takže, pokud dobře počítám, těch lístků které nás, jak ty říkáš, nevytrhnou, není 10, ale 132. To už je myslím docela k vytrhnutí trnu z paty těm studentům, kteří, jako já, musí volit například mezi přítelem a sestrou, nebo dvěma nejlepšími kamarády a podobně...
9. 1. 2008, 23:08
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2michalex: S tím nesouhlasím. Profesoři mohou být pro někoho kulisa, ale například já si podstatné části profesorského sboru vážím a na svém maturitním plese bych profesory mít chtěl.
Další argument můžeš dohledat v loňské diskuzi na stejné téma na tomto fóru - maturitní ples není akce studentů, ale školy. Toto vysvětlení se mi nelíbí, ale v praxi to tak funguje a nikdo to nebyl schopný změnit. Myslím, že "sehnat sponzory" se moc pěkně řekne, ale hůř udělá. Proto si studenti musí při organizaci plesu nechat líbit diktaturu RR, které jim spoustu věcí zamítne. Do jaké míry právem nebo neprávem, nevím. Jen vím, že se tu o tom mluvilo a opět se otevírá už kolikrát uzavřené téma.
9. 1. 2008, 22:53
michalex
omlouvam se za chybu,oprava: aby si to financovali sami studenti
9. 1. 2008, 22:51
B-) michalex
myslim, ze taky slusnou alternativou je - sehnat sponzory a avy si financovali to sami studenti... a aby rada a vedeni skoly jen prihlizelo jak si to studenti zarizuji, kolik listku se vytiskne, proda atd... prece jen ples je hlavne pro studenty a profesori jsou, ruku na srdce, spis jako kulisa

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)