Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Ostatní
Vše, co se netýká předchozích sekcí

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

8. 2. 2008, 22:50
zuzanek (seznam cz alt64 zuzanpelc)
ze smazes tri preklepy to bych chapal ale proc tam neuzes nechat jeden zvidavej dotaz to nechapu...
8. 2. 2008, 22:21
B-) Yaro
C.V.(A.N): samozřejmě máš ve všem v podstatě pravdu, milý studente...fórum je doopravdy od toho, aby se zde sdělovaly názory, postřehy, myšlenky či jak jinak tyto krátké kousky textů nazveme. Ale obávám se, že pokud máš nějaký problém, zřejmě nebude stačit napsat příspěvek na fórum. Tímto se odvolávám na pí.prof.Vlčkovou, která tu nedávno napsala, že problémy, pokud nějaké jsou, se řeší u vyšších instancí...takže pokud máš nějaký problém, platí pro tebe to samé co pro Marka - neskrývat ho...a věz, že pokud budeš doopravdy chtít něco závažného vyřešit, vždy se to řešení najde...samozřejmě se můžeš se svým problémem podělit, mě třeba neobyčejně zajímá...
8. 2. 2008, 22:20
zuzanek (seznam cz alt64 zuzanpelc)
co znamena C.V.?
8. 2. 2008, 22:09
C.V.
Předpokládám,že toto fórum má mimo jiné za cíl: UMOŽNIT STUDENTŮM GK SDĚLOVAT ZDE SVÉ POSTŘEHY,PŘIPOMÍNKY A NÁPADY,TÝKAJÍCÍ SE VEŠKERÉHO DĚNÍ NA TÉTO ŠKOLE. Samozřejmě nejsem zastáncem osobních výpadů a urážek,ale přijde mi,že student zde má právo napsat kritiku i přesto,že má velmi malou šanci daný problém vyřešit. Lidé obvykle sdělují své názory i na věci,které sami ovlivnit nemohou......Pokud se pletu,tak mě opravte.
8. 2. 2008, 21:53
B-) Yaro
Marku Marku...Tvůj příspěvek zdá se mi poněkud nesmyslným...přijde mi totiž, že jsou to jen prázdná slova bez obsahu...jestli se za nimi skrývá něco jiného, než totální znechucení nad výběrem své školy (pokud jsi studentem našeho gymnázia), pak to skrýváš opravdu dokonale...někteří jedinci mají neustále nutkání něco řešit formou diskuze, ačkoli vlastně nemají co říct...ale jsem rád, že nejsi z těch, co dlouhá léta nic neřeknou a pak vystřílí půlku školy...já vím na toto téma se nežertuje, ale těším se, že příště snad už budeš mít co říci...
8. 2. 2008, 20:37
zuzvlc@volny.cz
To Palec - díky, že nevzdáváte reakce i na příspěvky, které jsou občas opravdu nesmyslné, resp. autor si nedává dost práce s tím, aby vyjádřil, co mu vlastně vadí.

To Marek N.
Přemýšlím, v čem Vám jako studentovi vadí schody. Dovedu si představit, v čem může být naše stará budova problematická. Zdravé studenty snad dvě patra nezatíží...., stejně jako nezatíží zdravé pedagogy....

Přemýšlím zároveň, jaké nekalosti se realizují na Vás a na těch dalších "prašivých" studentech, jak je nazýváte, ze strany školy ...

To tedy opravdu promiňte, ale přestřelil jste, minimálně ve slovníku.

Takové příspěvky na veřejném fóru považuji za velmi nevhodné, pokud nejsou podpořeny konkrétními definicemi ústrků, které se Vám přihodily.
A pokud takové jsou, pak je neřešte na fóru, ale na místech k tomu určených.

Děkuji,
Zuzana Vlčková






8. 2. 2008, 15:40
:-) BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
@Marek N: Cerstvy vzduch by Ti prospel, nedostatek kysliku muze pusobit halucinace, ktere se pak projevuji v podobnych prispevcich. Priklad o poschodich je docela dost zcestny, vykriky a nareky uz take okomentoval Palecek a pokud chces videt opravdovy cenzurovany server, podivej se treba na en.wikipedia.org :)
8. 2. 2008, 13:22
B-) Weatherman
Napsal bych tři tečky ale to by mi palec smazal...
8. 2. 2008, 12:49
honza
Marek N: mluvíš mi z duše. Sem nemá cenu psát.
8. 2. 2008, 6:55
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Weatherman: Částečně. Nemá smysl, aby sem anonymové psali, že je strašně štve systém rozdělování lístků na ples. Pokud jim to vadí, mají jít přímo za tím, kdo se o rozdělování lístků stará - k čemu tím zatěžovat fórum, když se tím stejně nemůže nic vyřešit?
Dále nemá smysl psát "výkřiky" a "nářky". Pokud už je nějaký problém a je možné, že se na fóru najde nějaké konstruktivní řešení, chce to problém jasně formulovat a ořezat o přehnané emoce.

2Marek N.: Cenzuruju jen vyloženě nevhodné příspěvky - především nadávky a zbytečné flame, které nijak neobohacují diskuzi. Nechci tu nikoho omezovat víc, než je nutné, a nedělám to. Tolik k cenzuře.
Nevšiml jsem si, že by tu někdo zesměšňoval někoho jiného než sám sebe. Pokud napíšu blábol bez hlavy a paty a čekám souhlasné mručení, je to opravdu jen k smíchu. I když v tom měřítku, v jakém to pozoruju zde, je to skoro k pláči.
Já třeba GK navštěvuju šestým rokem a moc extrémních nekalostí jsem si nevšiml. Lépe řečeno největší nekalostí je pro mě výuka informatiky. Ano, člověk se něco přiučí, ale když něčemu rozumí víc, najde ve výuce dost chyb. Na druhou stranu je pro informatikáře těžké držet krok s vývojem... Takže i tady si asi nemůžu stěžovat - lépe řečeno bych si stěžoval zbytečně.
Na co si můžu objektivně stěžovat, to je úroveň prezentačních materiálů školy. Ovšem v tom nejsem sám a vím, že se na tento problém vedení několikrát upozorňovalo.
Když napíšeš, že se ti nelíbí, že škola má dvě poschodí a spoustu schodů, nejspíš se objeví odpověď, ať postavíš lepší. K čemu mi je vědět, že se ti to nelíbí? Co to řeší nebo co na tom řešit? Tvůj problém.
Jak už jsem napsal, nevidím žádný problém, co by mělo smysl tu řešit. Pokud nějaký je, sem s ním, ale jen ať to není jenom další blábol do sbírky.
STRANA (lépe řečeno jednotliví účastníci diskuze) obvykle přednese svůj názor a podpoří ho argumenty. Pokud se tedy NESTRANÍK nenaučí také používat argumenty, proč má pravdu on, je asi jeho pocit marnosti oprávněný. Bez argumentů diskuze nefunguje a konstruktivní není už vůbec.
8. 2. 2008, 6:06
B-) Weatherman
Tak s tím že je nesmyslné sem něco psát naprosto souhlasím...
7. 2. 2008, 23:56
Marek N. (tiscali cz alt64 ne2dmar)
Čím to je, že zde na fóru, když už je někdo hodně ZOUFALÝ, tak napíše jakýsi "výkřik" nebo "nářek" a ani něják nedoufá, že jeho prosby budou vyslyšeny. Ale ani ve snu ho nenapadne, že bude okamžitě okomentován, zesměšněn a nebo dokonce zcenzurován několika PODEZŘELE spokojenými studenty, pravděpodobně členy spolku "NIC NEŽ GYMPL".
Vlastně si nejsem jistý, jestli na fóru neodpovídá nějáký vtipně naprogramovaný automat, protože člověk, který tu naši matku moudrosti navštěvuje prostě NEMŮŽE přehlížet všechny nekalosti, které se na nás, prašivých studentech aplikují.
Když napíšu, že se mi nelíbí, že má škola dvě poschodí a spoustu schodů, tady se objeví ihned hláška: "Představ si studovat s New Yorku!" nebo "V Ugandě jsou na tom ještě hůř." To, že problémy jsou i jinde, neznamená, že by se neměly řešit PŘEDEVŠÍM u nás.
STRANA (nebo kdo to tu vede) sice může ihned napsat, že tomu tak přece není (a každý to ví), ale ten pocit nesmyslnosti sem něco psát bude dál viset ve vzduchu...

PS. Pani profesorko, uzdravte se a vraťte se co nejdřív, už máme dost těch suplů, kam se na vás hrabou.
7. 2. 2008, 22:42
B-) Jára (O99A) (post cz alt64 x28)
Byla to podpásovka, ale já se bavím, hehe
7. 2. 2008, 22:17
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Jára: Ten člověk už tady jednou nadával BeeJayovi... Mohl bych ho zkusit zablokovat, ale lepší bude, když se tím nebudu zdržovat a co nejdřív dodělám registrované fórum.
7. 2. 2008, 21:13
:-D Jára (O99A) (post cz alt64 x28)
Chtěl bych podotknout, že předchozí "Jára" se mnou nemá nic společného, já to nepsal. Ale na chvíli mi to samotného zarazilo...smích... To se cení
7. 2. 2008, 20:19
B-) Weatherman
2Giggler: A to je velká pravda...(TOTO NENÍ IRONIE)
7. 2. 2008, 19:16
:-D Giggler
Jelikož nám onemocněla prof. Humlová na docela dlouhou dobu, tak si troufám říct, že sme na sulp už měli většinu angličtinářů a zas tak hrozní nejsou. I když je pravda, že sem s rodilým mluvčím prohodila tak hello:) Tak určitě všichni mají hello na jedničku:DDD Ale ani ten nejlepší angličtinář vám nenahradí pobyt v cizině.Toť můj názor;)
7. 2. 2008, 17:31
endeee
Náááhodou si myslim, že třeba takovej Zahradník nejen jako učitel Aj nemá chybu...!
7. 2. 2008, 17:00
B-) Jára (O99A) (post cz alt64 x28)
I když musím přiznat, že jsem na tom s angličtinou hrozně. Jsem vlastně takovej malinkej kokůtek, co tady musí machřit na fóru, jak je vlastně skvělej...
7. 2. 2008, 16:08
B-) Weatherman
2bývalý student: Umíš číst?

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)