Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Ostatní
Vše, co se netýká předchozích sekcí

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

10. 2. 2008, 23:34
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Yaro: Já nejsem antidisko, antipunk a snad ani cokoliv anti-dalšího... Jenom mi přijdou dost směšní týpkové obvykle postávající na rohu Náměstí Svobody v gládách, maskáčích, s čírem, s červeným áčkem a spoustou špendlíků (obvykle spínacích :-)) na batohu. Jo, ještě jsem zapomněl zmínit hřeby... Nejdrsnější punkeři. :-))) Přitom mi ale vůbec nevadí ani mě nepohoršují... Kýč? Asi tak...
Jo, pokud jde o můj zevnějšek, slyšel jsem už dost výhrad. Upřímně řečeno nevím, co je na mě tak divného a extrémního. O:-) Že bych byl tak normální (mimo punk, metal, disko...), až je to nápadné? :-D
10. 2. 2008, 23:12
B-) Yaro
hmm, když už sme u těch extrémů :D tak muj názor je, že bysme nikdo neměli bejt ani antidisco ani antipunk, antiemo, antipop ani antihiphop, protože nezáleží na stylu, záleží na lidech...a kdyby se mělo posuzovat podle zevnějšku, tak s prominutim, ty seš Palče taky takovej malej extrém...:D
10. 2. 2008, 21:52
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Giggler: Když jsou v jedné skupině začátečníci a lidé, co se učí jazyk šest let, je to dost v háji... Jelikož ti pokročilejší jsou v menšině, bude je to brzdit a pokud se mají udržet na úrovni, musí na sobě asi pracovat sami. :-( Systémové řešení pro to totiž asi neexistuje. Jak to máte zorganizované vy? I v hodinách angličtiny pracujete rozdělení podobně jako v němčině? Půlka lidí se pořád nudí?
10. 2. 2008, 21:48
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Giggler: Ty radíš kotlovi, já poradím tobě - s já...nem se nechtěj hádat... :-) Pokud tedy do konce života chceš stihnout ještě něco jiného. ;-) Náš Honzíček se totiž hádá strašně rád a dlouho.
Neříkal jsem, že extrémy nemám rád. Jenom mi jsou v tomto případě k smíchu.
10. 2. 2008, 21:38
:-D Giggler
2Palec: JJ máme dva vyučující, ale i tam se najdu slabší články a silnější články. takže se někdo prostě nudit musí;) V mojí skupině ,,beginer'' sou i lidi co měli 6 let angličtinu, ale v pokročlejch neměli místo, takže se nudí. a na němčinu sme rozdělený, protože to jinak nejde, i když mě to někdy docela štve, tak sem za to docela ráda=)
Nemáš rád extrémy??? Já zastávam názor že dokud mi nic nedělaj tak je mi jedno jestli to jsou emo, punkeři... Jinak znam pár fakt dobrejch lidí co vyznávaj tenhle styl;)

2já...n: Hádat se klíďo můžeš se mnou?;) Taky nemáš rád emo?:)
10. 2. 2008, 21:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Giggler: My jsme celá třída na angličtinu rozdělená mezi dva různé vyučující... Takhle jsem to myslel s "horší" a "lepší" půlkou. Hned na úvodním kurzu jsme dělali rozřazovací test, do které skupiny půjdeme. Oficiálně se tyhle skupiny jmenují "mírně pokročilí" a "pokročilí"... A stejně by to mělo být i na čtyřletém studiu, ne?
Jak to organizovat s jazykovou úrovní ve FRJ, NEJ a RUJ, to nevím. Podle mě není dobré se věnovat třídě po částech...
Emo je nejenom hudba, ale i určitý způsob myšlení a styl života. A právě tomu bych se s dovolením vysmál - stejně jako extrémním punkerům, metalistům a diskantům. ;-)
10. 2. 2008, 21:25
B-) já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Ježiš co jste to tu dělali, když jsem byl pryč? Já se chci taky hádat! No nic no: - ) Proč se na konci každé druhé debaty řeší emo? To je to tak zajímavé?
10. 2. 2008, 21:11
:-D Giggler
Za III. 2kotel: máš pravdu moudřejší ustoupí. Hned sis u mě poopravil reputaci a věřim že i ostatní to ocení akorát malá rada s palcem se radši nescházejte;)
10. 2. 2008, 21:07
:-D Giggler
Za I. co máte proti emo??? je to jenom další styl hudby:)
Za II. 2palec: to je pravda, ale jak má učitel všechno stíhat?? Tak to máme rozdělený na nemčině ne že by to nefungovalo, ale vždycky se ta druhá skupina nudí, když se profesor věnuje první.

10. 2. 2008, 20:35
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2BeeJay: Jo, já jsem říkal, že UTF-8 bude potřeba. :-) Ale tady by nebylo... Mělo by tam být AFAWK (as far as Wikipedia knows) obyčejné é...
http://en.wikipedia.org/wiki/Touch%C3%A9
10. 2. 2008, 20:08
:-) BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Hmm, uz to chce to lepsi kodovani :)
10. 2. 2008, 20:08
:-D BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Touchè! Vitezem se stava pan Malecek :)
10. 2. 2008, 20:01
B-) Yaro
on právě ještě neposlouchá emo....on by ho měl začít poslouchat....protože emo je neškodný...já bych to teda taky nehrotil ale víš sám dobře, co může pomatenec s pistolí udělat na škole za nepořádek....to máš furt v novinách, v televizi...jako řikal bolek polívka ve filmu dědictví..."Ty take. Peníze na porodnicu. Daj, daj. Šak to furt čteš. Kdejaká vražda, znásilnění, únose. A kde sa to rodí? V porodnici. A já na to mám dávat prachy? Na nejaké vrahy? Sexuální, úchylné? Chlapi, na to zapoměňte."
10. 2. 2008, 19:33
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Yaro: Takhle bych to nehrotil... Kromě toho si nemyslím, že ten člověk je nebezpečný. Podle mě jde o klasický případ internetováho svalovce, který má v reálu metr padesát a jakožto hokejový fanda se cítí být sportovcem. :-) (A poslouchá emo...)
10. 2. 2008, 19:17
B-) Yaro
Palec: no já sem si z toho doteď dělal srandu, ale teď už vážně...ten člověk asi vážně neví, co to znamená podání trestného oznámení na neznámého pachatele z důvodu vyhrožování...a pak už je jedno, jestli ho posaděj do Vinařic anebo mu daj slušivej bílej obleček s rukávama svázanejma za zádama, aby nemoh ublížit sobě ani ostatním...
10. 2. 2008, 19:06
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Giggler: Asi záleží na tom, kde by se měla diskuze vést. Když se někdo nebude chytat, musí se tak jako tak ozvat. A téme se zvolí podle jazykové úrovně studentů - "horší" skupina angličtinářů by mohla dostat něco provařeného typu globální oteplování a "lepší" něco šťavnatějšího. A myslím, že naprosto každý by aspoň pár příspěvků do diskuze mohl hodit...
Dokud kotel nenadává, nemám důvod ho nenechat vyhrožovat. Takhle se můžu bavit a třeba takový Yaro také. :-) Většinou mě takový člověk naštve, ale v extrému je to nakonec zábavné. Přidávám Yarův odkaz na How to be EMO: http://www.youtube.com/watch?v=pK4bLMd0avU

2kotel: Předsudky, stereotypy... ;-)
"I repeat myself when under stress... I repeat myself when under stress..."

2Yaro: Těžko říct... Můžeš soudit jenom mentální věk. Ke zjištění (aspoň přibližnému) chronologického věku potřebuješ znát ještě takový moc pěkný koeficient, kterému říkáme IQ... :-)

2zuzvlc: Já třeba nejspíš mám na to, abych nějaké ty FCE nebo možná s odřenýma ušima CAE složil, ale nevím, k čemu mi to bude... Vyhozené peníze za cár papíru.
10. 2. 2008, 18:55
B-) Yaro
kotel: nesmíš si to tak brát, my víme žes to myslel dobře...
10. 2. 2008, 18:40
:-S kotel (seznam cz alt64 seznamwebmaster)
moudrejsi ustoupi...zvlast kdyz ten d*bil ma v ruce klacek... timto odstupuji z debaty.....

2palec: jeste se uvidime
10. 2. 2008, 18:35
zuzvlc@volny.cz
to Marek N.- díky, že jste mne zařadil mezi nepochopené (férově), snad to chápu. Věčím, že schody byly parabolou. Věřím, že i zbytek sdělení. Díky.

S těmi schody - btw- napadlo mne, že problém by samozřejmě nastal v případě, kdybychom měli přijmout třeba studenta na vozíku. A taková situace může nastat kdykoliv... Asi proto mne ty schody tak nadzvedly...

Co se týká problematické výslovnosti (dané již v rodném jazyce), mám pocit, že při přijímání ke studiu cizího jazyka se to neřeší. A koneckonců, vždycky se setkáte v reálném styku s lidmi, kteří budou ráčkovat, mumlat, šišlat, nebo ne? Pokud toto kritérium není uvedeno u přijímaček, pak s tím těžko něco naděláme v praxi ve výuce na škole. Nebude asi chyba na straně střední školy, která zaměstnává absolventy vysokých škol, kteří úspěšně graduovali...
A co se týká výstupů ze střední školy - spoléhejte především na sebe sama.

Viz - z příspěvku Marka N.
"To, co semináři chybí je řádná propaganda, neboť lidé, kteří se tam přihlásí zvládnou FCE nebo TEFL na B bez nějákých větších problémů, ale k čemu to je, když z dvacetičlenné třídy zkoušku nakonec absolvují jen dva?"

Proč nakonec absolvují jen dva, pokud ostatní zřejmě splňují kritéria? Nikdo je nevyzve? Nebo jim to nedoporučí? Tomuhle opravdu nerozumím a nechápu to.

Díky,
zuzana Vlčková

10. 2. 2008, 18:30
B-) Yaro
(tokio) kotel: teď seš hrdina viď? ale nechápu, proč to najednou odkládáš až po maturitách...soudě podle tvých příspěvků bych tě tipoval na 13 let...

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)