Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

5. 12. 2009, 10:43
:-) Leona
ahoj..hele jak je to s lístkama na letošní plesy...daji se nejak koupit?? díky za info
13. 11. 2009, 9:59
Beruška (volny cz alt64 ivana4)
2Pe: To jste mohla říct rovnou, ale rozhodně jsem neměla v plánu pátrat po nich pouze na fóru. Už jsem to asi vysvětlovala,chtěla jsem se zeptat, jestli mám pátrat tady nebo v jiných vodách. Výsledky už mi poslal pan Mencl, už je to vyřešené.
12. 11. 2009, 21:44
Pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
2Sy, 2Beruska, 2Palec:
Výsledky vektoru na škole samozřejmě jsou, ale Beruška opravdu musí poslat mail někomu kompetentnímu a nepátrat po nich pouze na fóru.
Může zkusit třeba ten e-mail v záhlaví tohoto příspěvku.
Předání musí proběhnout osobně.
12. 11. 2009, 20:40
B-) Cajhi (seznam cz alt64 Cajhi)
ahoj ahoj ahoj, tak už jsme zase tady spolu (ne, na ten kouř jsem včera nešel, nějak to nevyšlo, co vy? )
takže, už jsem si časopis přečetl asi třikrát dokola a tady je nějaká ta (snad objektivní) kritika:

a) hrozně mi vadí jak to vypadá.. chápal bych kdyby to bylo dělaný v jednom barevnym stylu kterej by se mi třeba nelíbil.. ale to že nejen každe článek, ale i každej odstavec vypadá uplně jinak mi vadí.. působí to na mě rušivym dojmem.. myslim že tady bych rozhodně poradil uplatnit pravidlo že méně je často více..
b) nepochopil jsem doslov k pyžamovému dni. vyzněl podle mě tak že je to akce povinná, což není...
c) uvítal bych více prostoru pro společensko-kulturnímu dění na Kladně, protože (co si budeme povídat) většina středoškolského života se odehrává mimo zdi školy a myslím že třeba nějakej přehled akcí co se kde bude dít (třeba o tom že se promítal Kouř včera Na pěší jsem se dozvěděl náhodou a asi 4hodiny před samotným promítáním, což mi přijde celkem škoda..) a poté třeba recenze na akce již proběhlé a navštívené (je podzim, doba koncertů, materiálu by bylo jistě dost :) )
d) hlavně se nenechte odradit rejpalama jako jsem já, i my, oškliví rejpalové to myslíme dobře a chceme jen pomoci pozvednout Vaši úroveň k obrazu našemu.. ;)
12. 11. 2009, 15:41
:-) fauní
2 poteseny ctenar: tak to je super, ze se casopis libi :-) jinak ano, klikna by se mela na strankach skoly objevit =)
11. 11. 2009, 21:20
:-D poteseny ctenar
Moc dekuji tvurcimu tymu casopisu G-listy za skvele cteni!!! Doporucuji vsem! Doufam, ze se brzy bude dát kliknout primo ze stranek skoly:o))

http://www.g-listy.xf.cz
11. 11. 2009, 20:55
sy (gymnasiumkladno cz alt64 sy)
Beruško, poptám se, jak je daná informace přístupná, ale spíš to na škole není. Certifikáty jste dostávali osobně ode mně v jedné kopii a jiné výsledky budou jen souhrnné, ne individuální. Jen pro vysvětlení ostatním, proč se nezeptáš sama ve škole: Beruška není již naší studentkou.
Jak se daří? Napiš mi mimo forum, přímo na mail.
11. 11. 2009, 19:52
Cajhi (seznam cz alt64 Cajhi)
přesně tak, chtřěl bych se zastat berušky, na dotazu mi nepřišlo nic špatného, prostě se jen zeptala, s tím že sem chodí pár profesorů nebo studenti, kteří školu navštěvují už dlouho a bylo pravděpodobné že někdo se tím problémem už zabýval nebo jí poradí jak na to. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí reagovat, nechápu ten bezdůvodný a agresivní výpad o několik příspěvků níž.. Jsou tu daleko horší případy spamu, které procházejí bez povšimnutí..

BTW: tak co říkáte na školní časopis? teďka jsem si ho pročet a musím říct že jsem čekal.. ne víc, ale asi trochu něco jiného.. co vy na to?
7. 11. 2009, 22:07
Beruška (volny cz alt64 ivana4)
Prostě jsem zrovna projížděla fórum a přišlo mi jednodušší se zeptat rovnou zde, s tím, že kdyby se nikdo neozval, napsala bych mail nebo se zeptala ve škole osobně. Ano, je mi jasné, že informace zde nejsou oficiální, ale na rozdíl od mailů si je čtou i studenti, a pokud by někdo řešil v budoucnu nebo současnosti stejný problém, bude to mít jednodušší, když si tu přečte, jaké má možnosti. Já jsem navíc svým dotazem zde nikoho o výpis vlastně ani nežádala, jenom jsem se ptala, jestli ta možnost existuje :D
7. 11. 2009, 21:38
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Pe: Nevidím žádný zásadní důvod, proč by byl tento dotaz do fóra zcela nevhodný. Ano, škola oficiálně fórum nečte, příspěvek by pravděpodobně zůstal bez odpovědi, Beruška by se třeba následně obrátila na mail... Přijde mi ale jako její věc, jestli to zkusí dřív tady nebo na mailu.
7. 11. 2009, 21:01
Pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
2Beruska: Stejně pořád nechápu proč toto řešíš na fóru?
7. 11. 2009, 19:37
Beruška (volny cz alt64 ivana4)
2 Pe: Proč hned to rozhořčení? Nevím, co těmi otázkami míníte, myslela jsem, že když se testy měly po dvou letech opakovat, aby se zjistila přidaná hodnota školy, někde se archovovat musí, aby se zjistil posun nebo propad, nebo je taková má domněnka. Ptám se zde, abych věděla, jak dál postupovat. Pokud je škola nemá, zažádám Scio. Pokud je škola má, zajdu do ní osobně (přes mail není prokazatelná identita, nemám vl. el. podpis a nevím, jestli by mi je touto cestou škola vydala), ukážu občanku a převezmu.
7. 11. 2009, 13:28
martin (seznam cz alt64 martinroucek)
to: Cahjhi
čau .... já žongluju, psal jsem ti na e-mail .... jinak znám docela dost lidí co jen tak žongluje - od nás ze třídy 4.A jsme tři co baví žonglování ... a vim že ještě nějaký z O.8 žonglujou
6. 11. 2009, 21:21
Pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
2Beruška:
Toto snad není dotaz vhodný do fóra. Proč by "někdo" měl mít výsledky Tvého vektoru, kde by je asi vzal?
Nechtěla bys o výtisk těchto výsledků požádat oficiálně školu. Pokud nechceš osobně, tam pomocí mailu?
6. 11. 2009, 13:04
Beruška (volny cz alt64 ivana4)
Ahoj, mám dotaz :) V roce 2007 skládala kvinta a prváci srovnávačky Vektor od Scia. Bohužel se mi papír s výsledky ztratil :(, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemá škola někde archivované výsledky studentů, nebo jestli bych neměla o výpis zažádat přímo Scio (plán byl takový, že v septimě a třeťáku by studenti skládali testy znovu, tudíž by to někde teoreticky mělo být archivované). Předem děkuji :)
6. 11. 2009, 8:03
:-) :-)
Ach né, Belgičani a Belgičanky odjeli!:-(
2. 11. 2009, 16:09
:-D Anonym
Nevíte jestli bude 16.11 vyhlášeno ředitelské volno? Několik škol už mělo volno minulý týden, tak myslím, že by byla škoda ho nevyužít :-)
26. 10. 2009, 21:23
:-) fauní (seznam cz alt64 fauni)
2cajhi: treba anicka nedvedova z O5.A zongluje na chodbach :))
26. 10. 2009, 20:13
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Cajhi: V O8.A máme přinejmenším Jonáše. Nevím, kolik bude mít času a chuti, ale zkusit to můžeš...
26. 10. 2009, 19:08
B-) Cajhi (seznam cz alt64 Cajhi)
Zdárek,
poslední dobou po škole slýchám zvěsti o několika lidech, kteří aktivně žonglují.. Já sám se taky občas seberu a bez vážného důvodu začnu pouštět a sbírat všechny kulaté předměty co jsou na dosah :) a tak mě napadlo, jestli by někdo (pokud dotyčný nebo dotyčná chodí na forum) se domluvit a někde se sejít a zažonglovat si ve dvou, třech, případně více.. Já jsem bohužel na chodbě ještě nikoho kdo by žongloval nepotkal :( Takže, pokud někoho takového znáte, nebo dokonce sami aktivně žonglujete, napište sem a můžem se domluvit na nějaké "session" ;)

(pokud by tento post zaujal někoho z nežonglující veřejnosti koukněte na pár videí z utube, případně jugglewiki.org a připojte se k nám! se třema míčkama lze dosáhnout uspokojivého a konstantního žonglování již za cca 3 hodiny tréninku ;) )

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)