Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

24. 1. 2006, 18:04
B-) ICLL (seznam cz alt64 no_love-no_live)
to Krym: Jsem si jisty, ze lide v RR nemaji z toho co chodi do rady rodicu ani korunu. Jsou to jen smyslena obvineni....zkuste to nekdo dokazat? Jak rikam delate ukvapene zavery. Pockejte si na stanovisko RR. Oni nemaji povinnost Vam vysvetlovat co delaji tady na foru. Napiste oficialni stiznost a poslete ji vedeni skoly,....to je ta spravna volba.
24. 1. 2006, 16:28
:-S Rozzlobený student
RR nemá chuť se nějak obhajovat. Tedy zatím jsem nic takového nezaznamenal. Téma RR se ve škole vždy rychle zametá pod koberec. Koneckonců zde se k tomu také nikdo nevyjadřuje, tak alespoň vidíme, jaký o nás RR projevuje zájem.
to pokeloo: Projev studentů na maturitním plese podléhá "korekci". Takovéhle korekce jsou mi již dobře známy. Nebál bych se je proto označit slovem cenzura. Byl jsem svědkem, kdy se musel student našeho gymnázia na nátlak jedné rádoby profesorky omlouvat za svůj názor!
24. 1. 2006, 14:38
B-) Krym
Jak tak na to koukam, tak se ze statni skoly stava skola soukroma/podnikatelska.No,proc si nevydelat par stovecek navic ze?Za nas se RR dostavala k moci , zacala nam kecat do veci do kterejch jim nic nebylo ( jejich zajem vidim akorat v organizaci plesu, kde si de prijit na pekny chechtaky ) a jak vidno , tak se to dale stupnuje . Neco s tim udelejte nebo se jejich pravomoci budou cim dal tim vic stupnovat......
24. 1. 2006, 9:57
:-( Pekeloo (seznam cz alt64 Pekeloo)
To ICLL: no konečně někdo. V tom je možná ten problém, troufám si tvrdit, že málokdo má ponětí o tom, co bližšího rada rodičů dělá. Takže lidé ji možná vidí jako "ten orgán, kterému platím 500 ročně a on mi všechno zakazuje". Možná by tedy pomohla nějaká osvěta, která by ukázala, že RR je třeba i k něčemu dobrá. Otázkou je, jestli dokáže rada rodičů obhájit své pozice. Myslím si, že by to měla chtít aspoň zkusit.
Osobně nevím o orgánech školy příliš moc, ale rada rodičů zastupující zájmy rodičů mi nepřijde jako úplně špatný nápad. Měla by mít ovšem protipól v radě studentů zastupující zájmy studentů. Ideálně si představuji orgán, kde bude poměr rodiče:studenti 50:50. Nebo rodiče/studenti/učitelé pěkně po třetinách. Hlavní je ale podle mě snaha o kompromis při jednání a shovívavost a to na OBOU stranách..
Jinak četl jsem, že rada rodičů prosadila letošním mataruntů styl šerp, které se ale vůbec nelíbily. Tak mě tak napadá, zahajovací projev na plese si maturanti můžou ještě psát sami nebo jim ho také někdo nařizuje????
24. 1. 2006, 0:12
pe (gymnasiumkladno cz alt64 lucie pelikanova)
Omlouvam se, ze nereaguji, ale nic o tom nevim. Poprosim zitra vedeni, aby se k RR a k prispevkum vyjadrilo.
23. 1. 2006, 21:53
B-) ICLL (seznam cz alt64 no_love-no_live)
Musim rici, ze valna vetsina z Vas nevi nic o tom, o cem tady pise. Co vite o RR? Zamyslete se nad tim...A byt Vami, pockal bych na nejake stanovisko RR, nez bych delal nejake zavery. Tim nechci rict, ze s Vami nesouhlasim....naopak, ale nedelam ukvapene zavery.
23. 1. 2006, 18:06
:-S Rozzlobený student
to elinka: Já už ani nepočítám s tím, že bych ty peníze ještě někdy viděl. Hlavně, že dělali průzkum, jestli chceme kopírku. V roce 2006 škola bez kopírky? Ale ne, vždyť tohle není škola, to je prestižní kladenské gymnázium. Pořídíme se si husí brky a budeme přepisovat jako středověcí mniši. A spokojenost bude na všech stranách: škola ušetří a my si uděláme dějepisně hodnotnou exkurzi do historie. Viva la rada rodičů!
23. 1. 2006, 17:16
elinka (seznam cz alt64 holkazvenkova)
mega: mimochodem, kdo vede RR? :-) (ona nejmenovaná předsedkyně...) S tim přerozdělenim naprosto souhlasim, velmi správnej názor.
rozzlobený student: Pokud maj na kontě 350 tisíc, tak je budou muset vrazit zpátky na nás, protože RR je organizace, která si nevyplácí mzdy. (Nevim, jestli se tomu náhodou neřiká nezisková, ale abych nekecala, protože tam maj nějaký peníze navíc...)
23. 1. 2006, 16:17
anonym
podle toho co tady čtu bych se s radostí zbavil RR,vůbec nikde neuváděj za co ty naše peníze vydávaj.jo,a je tech 500 je dobrovolnejch nebo ne,jeden z nejmenovanych profesorů totiz rikal,ze kdyz ty prachy nedame tak kazime povest jedne nejmenovane tride.prosim o vysvetlení
22. 1. 2006, 23:06
mega (unhfree net alt64 mega)
"my" samozrejme s tvrdym Y. dnesni konstalace jupitera a velke mlhoviny v orionu zpusobila docasne dyslekticke zablesky u me malickosti, timto se vsem cestinarum, kteri si prave scesavaji zjezene vlasy, omluvuju...
22. 1. 2006, 23:01
mega (unhfree net alt64 mega)
to elinka: vyuctovani sem nevidel (ale melo by byt volne k nahlednuti) ale netvrdim ze si ty penize strkaj do kapes to by si snad opravdu nedovolili, ale k cemu ten organ je? stejne jenom prerozdelujou penize co jim mi davame takze mi jim sami davame prostredek kterym nas muzou buzerovat. btw vzdycky kdyz sem prosel na maturitaku kolem profesorskeho stolu v prvni rade kde sedela i pani zastupkyne RR a videl sem ten jeji pohled ostry jak britva jeste umocneny tenkymi brylemi muzu Vam rict ze se ve me varila krev... to jenom takova odbocka :-)
22. 1. 2006, 19:49
:-S Rozzlobený student
elinko, podívej se na vyúčtování RR, maj na kontě asi 350 tisíc, k tomu od nás vybrali od každýho vybrali 500. To už je spousta peněz a výdaje nadosahují snad ani 100 tisíc.
21. 1. 2006, 21:04
elinka
Se vsim vice mene souhlasim, ale co kdyz jim prece jen trochu krivdime? Nejdriv bychom se meli dozvedet kam vsechny ty penize doopravdy jdou a az pak podporovat revolucni myslenky. Ted vime, ze co se tyce maturitaku je RR k nicemu, ale co kdyz dela taky neco jineho a lepsiho?
20. 1. 2006, 22:29
mega (unhfree net alt64 mega)
ze zakona by mela byt ta rada skoly, dem do te petice az zjistime jake vsechny nalezitosti musi mit... jen nevim jak zaridit aby mel kazdy student moznost se podepsat chodit s tim o prestavku po tridach je nesmysl. hroznou radost by mi udelalo kdyby se opravdu nektere tridy dohodly a budouci ples si usporadaly na vlastni pest tem hyenam ukazalo, fakt je to jen o tom, ze se lidi pak musej vic angazovat, protoze musej zaridit vse sami, ale zase tolik toho neni a ve vysledku to mate zadarmo tak neber to...
20. 1. 2006, 21:50
Rozzlobený student
I kdyby byla ze zákona, tak to neznamená, že nám musí kazit ples!
20. 1. 2006, 21:29
:-( Pája
A není náhodou rada rodičů ustanovená ze zákona ?
20. 1. 2006, 20:16
Rozzlobený student
Janiczka: Prostě je od toho odstřihnout, zařídit si ples na vlastní triko a podle svýho. Nemaj do toho co mluvit!
20. 1. 2006, 20:05
Janiczka
Rozzlobený student: Ale jak?
20. 1. 2006, 19:58
:-S Rozzlobený student
Liza to řekla dobře. Všichni třeťáci a mladší, ZBAVTE SE RADY RODIČŮ!!!
20. 1. 2006, 18:52
:-( studentka 3.rocniku
Musim opet souhlasit s Lizou,mega atd... RR je nesmysl, nenechme si od nich nic pokazit!!

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)