Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
Sportovní soutěže – podzim 2017

Atletika

Naše atletická družstva chlapců i dívek zvítězila na okresním kole 14.9. ve Slaném a postoupila na krajské kolo do Kolína, které se konalo dne 3.10. Na krajském kole se chlapci obsadila naše družstva 6.místo (chlapci) a 7.místo (dívky).

Reprezentovali
Dívky: Pekařová, Rychlá, Mašková, Černá, Pavlisová, Šrobová, Albrechtová, Vosátková, Matoušková.
Chlapci: Fiala, Balvín J., Sobotka, Tůma, Velich, Malec, Al Reyahi, Šrédl, Pastrňák, Zuska, Olar, Kašpar.

Volejbal

ve dnech 14.11. a 15.11. jsme se účastnili okresního kola ve volejbale chlapců a dívek konaného ve sportovní hale Stochov.

Chlapci v základní skupině porazili jednoznačně Gymnázium Slaný, SPŠ a VOŠ Kladno a OA Slaný po setech 2:0, ve finálové skupině bohužel nestačili na Sportovní gymnázium a prohráli 0:2, v boji o 2.-3. místo potom zvítězili nad SOŠ a SOU Dubská 2:1 a skončili tedy na 2. místě z 10 zúčastněných škol.

Reprezentovali
Mezera, Nekvinda, Švarc, Kunc, Robovský, Kvarda, Beran, Pavlů.

Dívky prošly turnajem doslova jako nůž máslem a v systému každý s každým za účasti 6 týmů porazily všechny soupeřky poměrem 2:0. Našimi soupeřkami byla družstva Sportovního gymnázia, SZŠ a VOŠZ Kladno, OA Slaný, SŠS a Ř Stochov a SPSŠ a OA Kladno.

Reprezentovali
Hrušková, Pourová J., Raichová A., Raichová T., Rendlová N., Pelikánová M., Volfová A., Pinčáková.

Florbal

Dne 5.12. dokázali chlapci po šťastném průběhu zvítězit ve florbalovém turnaji okresního kola konaného ve sportovní hale Stochov. V základní skupině jsme porazili SŠS a Ř Stochov 8:0 (Postolka 2x, Sedláček 2x, Kiml 2x, Balvín J., Balvín V.) a OA Slaný 4:0 (Balvín J., Postolka, Plášek, Kiml). Ve finálové skupině jsme nestačili na Sportovní gymnázium a podlehli 1:3 (Postolka), abychom v následném utkání zvítězili nad SPSŠ a OA Kladno 4:1 (Plášek 2x, Sedláček, Balvín J.). K vítězství nám nakonec pomohla výhra 2:1 SPSŠ a OA Kladno v posledním utkání, díky níž jsme obsadili 1. místo před Sportovním gymnáziem pouze kvůli vyššímu počtu vstřelených branek ve finálové skupině (5:4 vs. 4:3).

Reprezentovali
Rudovský, Kohout M. - Balvín J., Balvín V., Mlejnek, Sedláček, Plášek, Kiml, Postolka L., Molhanec, Makovička D., Makovička M.

12. prosince 2017

Mgr. Robert Pečonka

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)