Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Stránky
Diskuse o stránkách - co by se dalo zlepšit a podobně

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

21. 8. 2011, 22:47
mluvit pravdu i o sobe, ucitele (gmail com alt64 pravda laska)
Dobry den,
rad bych se zeptal zejmena vedeni gymnazia a take jeho UCITELSKEHO sboru: "Proc si nechate rikat "profesori" a "profesorsky sbor", kdyz jste jen UCITELE?" Tedy stredoskolsti ucitele. Vzdyt titul PROFESOR je vyhrazen jen vyjimecnym VS ucitelum a vedcum po uspesnem absolvovani narocneho profesorskeho rizeni?
Zda se mi, ze podobnymi "malymi" lzi mlade lidi uz od mala deformujete. Jak Vam pak maji zpetne duverovat, kdyz i ve sve kvalifikaci si hrajete na neco, co nejste?
Najdete odvahu mi odpovedet?
20. 8. 2011, 14:58
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
2Lukáš: Napsal jsem ti mail. Zajímá mě obojí, protože úprava burzy je jedna z věcí, kterou jsem měl také rozplánovanou. Přidání místnosti do fóra bylo ovšem řádově levnější z hlediska programátorského času.
20. 8. 2011, 13:00
:-) Lukáš (gmail com alt64 lukas hromadnik)
Ahoj,
tak jsem se po dlouhý době odhodlal napsat.;-) Asi půl roku zpátky jsem zvažoval jestli se mám nabídnout jako pomocník webmastera a teďka jsem se konečně odhodlal nabídnout. Jde pouze o to, co bych jako pomocník měl zvládat. Ale to už záleží pouze na webmasterovi;) Tak to je první věc, kterou jsem chtěl. Druhá věc: koukal jsem na formu burzy tady na stránkách a to, že si to studenti vypisují seznam knížek do fóra, mi nepřipadá jako úplně nejlepší řešení... Proto jsem zkusil vytvořit něco jako e-shop, ve kterém by si studenti publikovali svoje učebnice. Pro publikujícího to bude sice mnohem pracnější než jenom vypsat seznam knížek do jednoho příspěvku, ale určitě to bude jednodušší pro nakupující, kteří nemusí složitě;) kdyby byl zájem o vyzkoušení, nahraju to někam k vyzkoušení. To by asi bylo všechno;) Budu potěšen odpovědí.
Lukáš Hromadník
24. 7. 2011, 16:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Sepp Jorgen: Možné by to určitě bylo. Problém je s aktualizací - té se bude věnovat málokdo a v tomhle je neaktuální informace horší než žádná.

Jakýsi subweb, který by tvořili výhradně studenti, jsem měl rozplánovaný někdy kolem roku 2006. :-) Od té doby se realizace nedočkal a v blízké době nedočká. Důvodů je hned několik. Aktivních studentů je jen hrstka a těžko říct, jestli by někdo zvládal držet obsah v rozumném stavu. Jediný bezúdržbový obsah je čistě statický, jakákoliv wiki (což byl směr, kterým jsem o tom přemýšlel) údržbu potřebuje nutně. Dalšími důvody jsou problémy s technickou údržbou (webmaster jsem stále já, už pár let se neobjevil nikdo, kdo by měl zájem mi s tím pomoct). Třetím problém souvisí; je málo času s tím začít a mám prioritnější věci k řešení.

Včera jsem přijel z tábora, před sebou mám dva měsíce plné programování a částečně se snad dostanu i k webu GK. Jestli všechno dopadne dobře, mohl bych zkusit rozjet Mantis nebo nějaký jiný issue tracker, naskládat tam své vlastní plány a nechat prostor nápadům. Možná, nic neslibuji, spoustu práce totiž musím odevzdat do školy, čili k tomuhle se dostanu až naposled.
18. 7. 2011, 21:47
Sepp Jorgen (centrum cz alt64 janciza)
Ahoj,
Jen tak mě napadlo- nešlo by tady zřídit kolonku, kde by profesoři a profesorky zveřejňovali/y své požadavky na to, jaké má ta která třída vlastnit na příští školní rok vlastnit učebnice? Během divokých čachrů na burze by se to jistě hodilo.
A další nápad- co takhle nějaké fórum nebo podstránku či co- nejsem informatik- , kde bychom mohli psát postřehy, doporučení, minirecenze apod. na knihy z maturitní četby, popř. i jiné?
Se současnou podobou stránek jsem plně spokojen, z mé strany je to jen inspirace.
Jan Cíza.
9. 6. 2011, 7:58
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Jonáš: Kdyby to na první pohled nefungovalo, opravím to. Když to nebude fungovat až na ten druhý a nikdo mi to nepoví, nemusím na to vůbec přijít. ;-) Proto sem takové oznámení dávám.

Přes tuhle noc se dost změnilo něco kolem deseti skriptů, většina v návaznosti na změnu v databázi. Vůbec bych se nedivil, kdyby se porůznu začaly drobně sypat věci, které jsou navázané na to, co jsem měnil. Holt už tu pár tisíc řádek kódu mám...
8. 6. 2011, 16:32
Jonáš Vidra
Na první pohled vše funguje, takže: pokračuj v dobré práci! (Chtěl jsem to napsat in ingliš, abych vypadal víc kůl, ale spemfiltr mi to bloknul :-)
8. 6. 2011, 10:52
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
Našel jsem si chvíli na vymetení pár pavouků z kódu webu. Kdyby něco přestalo fungovat, asi jsem se někde seknul. Neváhejte a pište mi, typicky mi oprava zabere pět minut, ale taky je možné, že když mě neupozorníte, chyby si pár týdnů nevšimnu...
9. 5. 2011, 1:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
Tak to trvalo celý týden. Pokud se vám něco nebude líbit, budete si muset na opravu týden počkat. :-) Zatím jsem zběžně prohlédl log a je tam pár věcí, které by stály za opravu, ale nic vážného. Mějte se hezky.
1. 5. 2011, 23:56
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
Dnešním dnem začíná fungovat web GK na novém hostingu. Sice ještě chvíli bude trvat, než dojde k přepsání DNS záznamu a opravdu se dostanete na nový server, ale já si dneska užil testování dosyta.

Pár nedodělků eviduji, ale nebojte se mi hlásit další. Chtěl bych očividné chyby odchytat co nejdřív. (Do konce týdne, protože pak na týden odjíždím a následně mi prakticky začíná zkouškové.)
21. 3. 2011, 16:29
Marta Sojková (gymnasiumkladno cz alt64 so)
V pátek 18. 3. 2011 se mezinárodní soutěže Matematický klokan
zúčastnilo dobrovolně 211 studentů naší školy ve 4 kategoriích
Doskákali všichni. Někteří však byli nejlepší:

kategorie celkový počet třídy jména, body
BENJAMIN 54 O1, O2 Boguschová Veronika 109
Eliášová Viktorie 94
Dáňová Tereza 88
Tučanová Barbora 88

KADET
35 O3, O4 Máca Jaroslav 95
Pánek Vojtěch 85
Cieslar Radek 80

JUNIOR
97 O5, O6, 1.A-C, 2.A-C Muchová Pavlína 89
Nedvědová Anna 86
Cieslarová Radka 82

STUDENT
35 O7, O8, 3.A-C, 4.A-C Murcko Matúš 120
Škripko Jindřich 82
Koulová Kateřina 68

Blahopřejeme všem a doufáme, že vám elán a logika dlouho vydrží.
Za předmětovou komisi matematiky M. Sojková
14. 3. 2011, 16:50
Marta Sojková
Milý studente, jistě tě zajímá, jak „jsi na tom“ v porovnání se svými vrstevníky z jiných škol v Čechách, ale také se studenty v Polsku, ve Franci, a v dalších evropských i světových zemích. Zúčastni se soutěže

Matematický klokan
Den: pátek 18. 3. 2011
Hodina: 8.00 hod (1.+2. vyuč. hodina)
Kde: Gymnázium Kladno

Myšlenka zorganizovat matematickou soutěž, která by nebyla orientována jen na matematické talenty, ale měla celoplošný charakter, vznikla před několika lety v Austrálii. Soutěž se zalíbila nejen australským dětem, ale i učitelům, takže se brzy objevila v některých asijských zemích a v Evropě.
Vlastní soutěž je na naší škole rozdělena do 4 kategorii podle věku:
Benjamín O1, O2
Kadet O3, O4
Junior 1. a 2. ročník SŠ, O5, O6
Student 3. a 4. ročník SŠ, O7, O8
Zajímavý je pro všechny účastníky určitě i pocit, že v jeden den tj. v pátek 18. 3. 2011 přibližně ve stejnou hodinu, zasedne mládež na celém světě a řeší stejné úlohy, aby si ověřila své myšlení. V některých zemích musí žáci tento pocit zaplatit, u nás vám ho nabízíme zdarma. Dostanete bodové ohodnocení a osvědčení o účasti. Jména nejlepších odešleme do ústředí.
Pojďte a přesvědčete se, že i vaše schopnosti jsou srovnatelné se světem.

Máte-li zájem, přihlaste se u svého učitele matematiky.
11. 3. 2011, 11:27
Lucie.Pelikanova (gymnasiumkladno cz alt64 Lucie Pelikanova)
Po havárii databáze se nepodařilo příspěvky obnovit ani do sekce Stránky.
26. 2. 2011, 8:50
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Lucie Pelikánová: Už se těším, až to bude. Přístupové údaje k novému serveru stále mám, ale databázi nám ještě nejspíš nezřídili a bez té se nehnu. :-(

Mimo elektronické komunikační prostředky se asi potkáme stěží, jelikož přes 90 % času trávím v Praze, většinu z toho na koleji a v malostranské budově MFF UK.
15. 7. 2010, 18:38
pe (gymnasiumkladno cz alt64 Lucie Pelikanova)
2Míša:
Bylo, ale já ho neznám. A ke které maturitě? Ke státní generálce nebo k naší školní?
15. 7. 2010, 15:54
:-) Míša
Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné umístit na stránky školy seznam povinné četby k maturitě.
Děkuji:))
25. 6. 2010, 17:10
:-) ...
Chtěla bych se zeptat, kdy budou zveřejněny fotky z ekokurzu?? Děkuji
18. 6. 2010, 21:02
:-D Martina (seznam cz alt64 Martinamrkvickova)
Navzdory tomu, že i podle všech mně dostupných plakátů a letáčků se škola veřejnosti otevírá až v devět hodin, mimochodem...
18. 6. 2010, 20:23
Martina (seznam cz alt64 Martinamrkvickova)
Pěkně prosím, opravte program oslav. Časy výstupů tady na stránkách se místy dost výrazně liší od reálu vyvěšeného ve škole. Zítra kupříkladu začínáme zpívat už v 8:50.
15. 6. 2010, 16:30
:-D Monika
2Palec: To bude fajn, už se těším a určitě nejen já :-)

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)