Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Stránky
Diskuse o stránkách - co by se dalo zlepšit a podobně

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

16. 10. 2013, 20:14
Jarka
Ahoj, nevíte, kde jsou na webu informace k projektu "Po škole do školy - Semináře FRJ"? Nemůžu je najít ani v Projektech napravo ani ve Výuka nahoře :-(
15. 10. 2013, 22:54
Lucie Pelikánová (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
2Michal:
Osobně jsem proti sociálním sítím (starám se o web), možná je to plus pro školu – nepodléhá vlivu sociálních sítí. Logo na vyžádání ráda pošlu (pokud budu vědět, kam přijde), bohužel nemá velké rozlišení.
14. 10. 2013, 22:22
:-) Lukáš Hromadník (gmail com alt64 lukas hromadnik)
2Michal: ono je tu víc věcí, které by chtělo změnit, ale nejsou prostředky a hlavně není čas. Na tuhle otázku by ti asi velmi rád poreferoval i main admin ;-)

PS: Opravil jsem chybu ve fóru. Po posledním spamovém útoku to vyhodilo chybu v kódu, která zabraňovala načítání příspěvků.
28. 9. 2013, 22:23
Michal (gmail com alt64 tuchomerice)
Dobrý den, připadá mi divné, že v roce 2013 nemáte oficiální stránku školy na Facebooku. Na webu školy také nevidím logo ke stažení a to v nějakém větším rozlišení. Dá se s tím něco dělat? A to je ředitelkou paní Minaříková, ta co nás za socialismu učila informační technologie, ještě na IQ151 :-) Michal, bývalý student Gymnázia Kladno
27. 8. 2013, 11:45
:-) Markéta Šťáhlavská (email cz alt64 stahlavska)
Mám velký problém přihlásit se na Bakaláře, probíhá nějaká jejich údržba? A kdy budou zveřejněny rozvrhy tady na stránkách? Děkuji za odpověď.
31. 7. 2013, 7:18
pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
2Ann:
Už se nezmění, byla to aktualizace od výrobce. S těmi úkoly je to dobrý nápad :)), už se těším.
30. 7. 2013, 20:54
:-( Ann
Jak moc se ještě změní Bakaláři? A proč vznikla kolonka domácí úkoly? :( Mám pocit, že teď už nebudeme mít výmluvu, že jsme o nich nevěděli, pokud nám je profesoři budou vypisovat domů. :(
25. 7. 2013, 8:59
Lucie Pelikanová (gymnasiumkladno cz alt64 Lucie Pelikanova)
2Anonym:
Není mi úplně jasná otázka. Studium na gymnáziuu je ukončeno maturitní zkouškou a tato zkouška je podmínkou dalšího studia na vysoké škole.
23. 7. 2013, 18:27
Anonym
ahoj mam otazku...jsem cech ale bydlim v Polsku u vas w Republice ceskej po skonceni gymnazium dela se maturitni zkousky i mozna jit na vysokoskolu....ptam se ponevadz u nas gymnazium je to uplne neco jineho...za odpowed diky
30. 6. 2013, 22:22
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
@Anonym: Pěkný večer. Díky za námět! Přijde mi, že z hlediska webu samotného by zavedení rozšířené galerie s tably moc práce nebylo. Možná by na publikování tabla na webu stačil formát aktuality s fotogalerií; jenom by pak bylo trochu těžší konkrétní tablo zpětně najít. Jediný zádrhel bych viděl ve shánení obsahu. Kdyby se každá třída sama starala, aby správce webu fotku tabla dostal, technická stránka se zařídí, ale se získáváním obsahu na web to nebývá tak jednoduché… Já už jsem jenom externista a většinu roku trávím v Praze, takže se získáváním fotky tabla pomoci nemohu.
30. 6. 2013, 11:28
Anonym
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, co se stane s tably, která každý rok vytvoří čtvrté ročníky?
V souvislosti se zlepšováním našich stránek (nevím, jestli je to realizovatelné a kolik času by to zabralo), mě napadlo, že by bylo hezké, kdyby se tabla nafotila a s komentářem, kdy třída končila a zda šlo o osmileté nebo čtyřleté studium, vkládala na naše stránky. :-)
19. 4. 2013, 8:51
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
@Jonáš: Roboti velice často pošlou formulář dost rychle potom, co si ho stáhnou. Člověk tak rychle příspěvek nenapíše ani náhodou a i kdyby text jenom copypastoval odjinud, typicky asi bude pomalejší. Podle údajů v databázi jsem threshold odhadl na šest vteřin – je to čas mezi vygenerováním formuláře a jeho opětovným přijetím. Ve formuláři je už dlouho skryté pole s časem vygenerování, které slouží i k drobné ochraně před dvojitým odesláním přísěvku.

@Věra Scheirichová: Všespásné to není. S tím, kolik informací při rozhodování skripty fóra mají, je poznání spamu a nespamu dost těžké. Přemýšlel jsem o zavedení povinné registrace pro přispívání, která by byla dost spolehlivým filtrem, co je a není spam.

Ale jednak měly a mají prioritu jiné věci, jednak pochybuji, že zrovna tuhle věc kdy dodělám. Když se koukám na počet diskutujících a převažující typ příspěvků, zjišťuji, že údržba tohoto fóra se hrubě nevyplácí (hodně spamu) a ohýbá se k věcem, na které se nehodí. Kdyby se zrušilo a pro některé účely nahradilo něčím jiným, webu by to jenom prospělo.

Burza, nástěnky Sov, KMD a některých předmětů… Jediné živé sekce by vypadaly mnohem lépe jako nějak kategorizované aktuality, případně jako speciální aplikace (v případě burzy). V létě se nad tím snad budu mít čas trochu zamyslet a do webu zase rýpnout.
19. 4. 2013, 8:14
Věra Scheirichová (seznam cz alt64 verasch)
2Palec: Hurá, hurá, hurá.
19. 4. 2013, 6:37
:-) Jonáš
V čem to elegantní opatření spočívá? Najal jsi partu Indů, kteří každý příspěvek schvalují?
18. 4. 2013, 21:30
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
Tak, a je hotovo, snad to zabere.
18. 4. 2013, 20:32
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
Napadlo mě relativně elegantní opatření, které by mohlo hromadu spamu poslat do věčných lovišť. Už se těším, až té záplavy ubude.
17. 3. 2013, 10:27
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
Trochu jsem aktualizoval seznam zakázaných slov. Mohlo by to zmenšit záplavu spamu, která tu v posledním >= týdnu probíhá. Také si asi půjdu popovídat s někým z té firmy, které patří IP adresa, odkud spam přichází.

Kdyby se vám nechtěl příspěvek do fóra odeslat s tím, že vypadá jako spam, dejte mi vědět (nejlépe mailem) a vyřešíme to.
25. 11. 2012, 17:15
Lucie Pelikánová (gymnasiumkladno cz alt64 Lucie Pelikanova)
2 Ten, co ukazuje na chyby:
Pošli e-mail. Vypadá to, že Ti na webu záleží a opravdu stačí jen korektury.
24. 11. 2012, 0:15
B-) Palec (gmail com alt64 malecektomas)
@Ten, co ukazuje na chyby: Na hru se můžeme vykašlat. A na Hru taky. (Jsem loser! http://www.losethegame.com/) Držme se tématu. Důležité je, jestli chceš nebo nechceš věnovat čas tomu, aby texty na webu byly lepší. Případně jestli seženeš další lidi, které chyby pálí. Ani od jednoho z toho tě myslím nikdo nechce odrazovat, naopak.
23. 11. 2012, 23:17
:-) Ten, co ukazuje na chyby
2 Lenka Smyčková:
Dobře, tohle jsem už prohrál. Já tu už radši končím, nebudu tu tak jednoduchým způsobem rozněcovat vášně. :-)

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)