Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

14. 12. 2004, 12:44
:-S Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Panda: Ja jsem se nikdy o radu rodicu nejak obzvlast nezajimal, a tak mi rozhodne neprislusi ji jakkoli kritizovat, a proto se toho zreknu. Pokud ovsem studenti nejsou spokojeni s jeji cinnosti, pak je na Studentske rade, aby s tim neco udelala. Popr. zacala delat neco uplne sama, neco vic, nezavisle na ostatnich...
Treba tady, kde ted studuji, fungeje Studentska unie (ULSU). Nevim, jak a proc vznikla, ale moc se mi libi. Sice ani presne nevim, z jakych zdroju je financovana, ale pravdepodobne dostava neco od skoly. Ovsem krom toho ma vlastni zdroje financovani, na Campusu provozuje par obchodu, ziskava sponzory atd.. Hlavnim motem ULSU by mohlo byt "Studenti studentum". Nikdo, kdo neni studentem university, v ULSU nepracuje, vcetne predsedy ULSU a dalsich osob.
A dulezite je, ze ULSU ma obrovsky kredit a universita ji bere jako rovnocenneho partnera!!! Pred par mesici byla treba vyjednana zmena titulu udelovanych stavajicim studentum. A to je podle me velke sousto. Kdyz mas problem se svym Landlordem (treba ze ti nechce vratit deposit), tak jdes do ULSU a je po problemu. A je toho samozrejme mnohem vic, vydavaji casopis (zdarma kazdych 14 dni), zrizuji nocni autobusy (zdarma), poradaji akce pro studenty (tam uz se musi platit :o)) atd. Proste Student union, working for you :-)
btw, kdo treba prozovuje skolni obchod?? Je to rada rodicu? Skola? Nebo tam je nekdo POUZE V NAJMU??
13. 12. 2004, 19:32
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Dáša: Myslíš si, že v tom má rada rok co rok jiný systém (navíc nechápu systém čeho, nějak asi nevíš, o čem jsem vlastně psal...)? A má v tom vůbec systém? Já nevim, jestli jsou tyhle čísla přístupný nebo ne, ale myslím si, že zrovna činnost rady rodičů, do který každý rok studenti nacpou tzv. "dar škole", by měla být veřejná a podrobně popsaná, aby ostatní rodiče a studenti viděli, za co opravdu rada utrácí, do čeho investuje, co se jí vrací a jak opravdu zachází s penězi... Bylo by to rozhodně fér vůči lidem, než aby mlžili, jako mlžili nám, když jsme potřebovali nějakou podporu na studentskou akci (viz. peníze na ples, peníze na majáles atd.).
13. 12. 2004, 9:07
Dáša
Dan Panda-ex-4.B:Ty děláš,jako kdyby jsi věděl,jaký v tom má TEĎ rada systém(...omlouvám se,jestli nemám pravdu,ale počítám,že by k tomu neměl mít nikdo jiný přístup.).
11. 12. 2004, 2:58
B-) Dan Panda-ex-4.B
Nechci rejpat, ale měl bych takovou poznámku k vyúčtování hospodaření rady rodičů... To, že škola, která na našem maturitním plese vydělala cca 15000 (což není moc) nebyla schopná nám dát 2000 na to, abychom zaplatili zvukaře pro malý sál (zvukař+profi aparatura), to už jsem překousnul, ale nějak se mi nezdají některé položky, sice už k tý škole mám jen čistě nostalgický vztah, přesto by ty popisy toho co rada utratila a za co, mohly být konkrétnější, popisy některých položek mi přijdou až moc obecné a neprůhledné (příspěvek na olympiády...hezký, ale někdo může namítnout, kolik z toho se ztratilo někde po něčích kapsách)... neberte to osobně, všemocnou a důležitou radu rodičů jsem nikdy neměl rád :-)
P.S. Pozdravujte Šeri a Kubu
10. 12. 2004, 11:05
:-) Casper
Nazdárek, co jsem tak za posledních pár měsíců navštívila gyml(už jen jako host), tak jsem s hrůzou zjistila, že tam pořád funguje malinkatej ďábel, což mě hodilo do kolen. Parlez vous francais? Non? To neva. To je to jediné, co si od ní pamatuju, ale v životě s tím vystačím. Pozdravujte Ivetku
9. 12. 2004, 10:08
:-D Dáša
Ahoj Pájo,taky jsi měl kuličky,jo?´=D.Já se ve vás nevyznám a taky si to možná trošku nepamatuju....,tak se mi můžeš připomenout....=)
8. 12. 2004, 8:15
Bobr
To Táňa:
Podle seznamu profesorského sboru si zhruba pamatuju asi 10 lidí ze 70.let - Cypris, Hanušová, Kindlová, Klibániová, Kolářová, Křížová, Kuželová, Libovická, Pokorný, Sojková. Pokud se pletu, tak mě nekamenujte !
7. 12. 2004, 16:11
:-S štika
škola je příšernááááááááááááááááááá.
aspoň budou vánoce.
6. 12. 2004, 20:29
:-) Pája
Dáša: Jooo ! Hustý ! Kokosový kuličky, mňam, mňam !!
6. 12. 2004, 20:27
B-) Pája
Crazyiiii: Ještě, že tak... Znám lidi co by radši zrušili nějaký učitele :DD
6. 12. 2004, 17:51
B-) crazyiiii (seznam cz alt64 crazyiiii)
Debilpako:kdyby si sem ještě nekdy mrknul...ONI ME VZALI..já = strudentka na gymnáziu Kladno:o)))))))))))))neuveritewlný:o))jo a lidičky, ta škola je fakt supeeeer, i když nekterý predmety bych zrušila...:o)
3. 12. 2004, 11:39
:-D Dáša
speed99:Ahoj....Nejspíš jsem to asi já=).EMILA napíšu,až budu vědět,kdo mi z těch,co tu dobrůtku ochutnali,píše.=)).(Podle toho ,,emila" už mi to ale asi došlo=D)
3. 12. 2004, 0:15
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Piknik: No, upřímně, na gymplu pokud je dobrá parta tak je to fakt fajn, protože kamarádi z vejšky už není to pravý (spíš kamarádky, ty jsou fakt good :-)), ale co se týče systému a hlavně tý buzerace na gymplu, po tom se mi fakt nestejská, jsem rád, že si dělam vlastní rozvrh, že chodim na ty předměty na který se mi chce (stejně se to pak musim naučit já)...je to fakt o něčem jinym, ale ten kolektiv lidí, co je teď potkávám už jenom ve městě, občas v hospodě, v metru nebo si za nima musim dojet do jejich školy, abych je viděl, mi fakt docela chybí...
2. 12. 2004, 21:51
B-) speed99 (seznam cz alt64 speed99)
cau daso,
jestli jsi to ty a pamatujes si na kulatou kokosovou dobroutu na otevrenejch dverich, tak mi napis emila.
ale jestli to nejsi ty, tak se mej taky hezky..:)
2. 12. 2004, 19:23
:-S Piknik
Čau, navštěvuju na našem gymplu nějakej z vyšších ročníků a začínam chápat to, co řikaj ti, co už odsud odešli - buďme rádi, že jsme tu. Ale někdy to tu fakt nechápu...byla hodina těláku a my byli jako třída spojený s holkama, necvičilo se, protože se v naší tělocvičně konal volejbalovej turnaj. Holky měli povoleno jít do studovny a jeden z nás se tam šel učit s nima...pak za to bdržel Ředitelskou Dutku!
A takovejch směšností se u nás objevuje více.Tak po tomhle se mi vážně stejskat nebude !!!
2. 12. 2004, 9:13
Dáša
Dan Panda-ex-4.B:Prvním rokem=)........Ale první Mikuláš je holt první Mikuláš=D.
2. 12. 2004, 0:11
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Dáša: Nevím, jak dlouho už jsi na gymplu, ale myslím, že si to ještě dost užiješ, Mikuláš chodí přeci každý rok :-)
4Taleš: He? Ty žiješ??? Bodejť bys neviděl goblina běhat po chodbách když ty už na nich sám dost dlouho neskotačíš... Ale nic, kdy jdeš na gympl na návštěvu???
1. 12. 2004, 14:37
:-( Dáša
Ahoj všem,ležím a stůňu,ale vůbec si to neužívám.Jindy je člověk rád,že do tý školy nemusí,ale já jsem zrovna prošvihla dost věcí,na který jsem se těšila.
V pátek je mikulášská,ne?=))Škoda...,ani nevím ,jak to vlastně probíhá...
1. 12. 2004, 1:13
B-) TAleš
Tak jak se všici máte, mí milí gympláci? Doufám že dobře:). Přijdu se na vás podívat, abyste věděli, že jsem na vás nezapomněl:).

P.S.: Co dělá Goblin? Už nějakou dobu jsem ho neviděl skotačit chodbami našeho milého žlutého ústavu, tak by to chtělo zjednat nápravu :)
29. 11. 2004, 21:27
B-) my všichni
Anetka H. je velký prase!!!!

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)