Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

8. 2. 2005, 21:06
Nemesis
Podpořte Járu Cimrmana v boji o titul v soutěži o největšího Čecha (SoNC)! Podepiště petici pro jeho znovuzařazení do soutěže na adrese
http://cimrman.nazory.cz !

Intrikam videnskeho prof. Fiedlera, jemuz se bohuzel podarilo
proniknout na Kavci hory az do velinu SoNC, musi byt ucinena pritrz a
cesti vlastenci i vlastenky nakonec slavne zvitezi!

7. 2. 2005, 19:32
:-S Anonym
Hm, html tagy prd...
7. 2. 2005, 19:31
Anonym
<b>ddd</b>
7. 2. 2005, 19:29
:-) Pája
btw: sušenky dneska dokáže vypnout kdekdo...
7. 2. 2005, 19:26
B-) Pája
2Sabotér: Já to myslím obecně, Adalbert Kolínský a Eliška Kutnohorská jsou Cimrmanovy pseudonymy. Takže vlastně v naší anketě nemůže než vést...
7. 2. 2005, 11:41
:-D Sabotér
2 Pája : stačí vypnout sušenky a Cimrman je sesazen...
6. 2. 2005, 21:11
:-) Pája
A největším čechem je stejně Jára Cimrman !!!
6. 2. 2005, 21:08
:-S Pája
Sakra, překlep, samozřejmě EvilRiu...
6. 2. 2005, 21:07
B-) Pája
AvilRiu: Chceš k nám na školu ? -Chceš ! Je to tu fakt moc COOL :-))
5. 2. 2005, 13:52
B-) EvilRiu
Nazdar nazdar...chci k vam na skolu? Mislite ze je hodna me navstevy? Ne to je vtip...chci do nejaky pohodovy skoly tak sem na vas dostala typ! Tak se snad v Zari uvidíme...
28. 1. 2005, 18:12
:-( Jeník
Tahle škola má chyby, ale je to absolutně nejlepší škola na světě a vůbec se mi nechce pryč...
27. 1. 2005, 19:49
B-) Dan Panda-ex-4.B
Zdravím mojí ex-třídní :-) ... jakpak se máte, doufám, že líp než já po zjišťování, kolik mi to uteklo zápočtů ... Mám až do 14.února volno, tak se stavim na pokec :-)
27. 1. 2005, 16:03
Vera Scheirichova (gymnasiumkladno cz alt64 sch)
dodatek: (Nejak jsem spatne pochopila ten system vkladani a pretrhla jsem si nit) byt i lvi salonu.
27. 1. 2005, 16:01
:-) Vera Scheirichova (gymnasiumkladno cz alt64 sch)
Dnes mi hrozilo, ze pujdu domu za svetla, toz jsem si pocetla. Takze opozdene dekuji za pozdravy svym ex-bobankum, napodobne - hodne uspechu i pohody. At mate na co vzpominat nejen z gymplu.
K prispevkum ohledne maturitniho plesu, ani jsem netusila, ze vas tolik irituje, ze je takovy "reprezentativni", uz jsem holt stara struktura. Jen me tak napada, jestli to by to vskutku mel byt pouze a vyhradne "vas ples" - ono se tam sejde i dost vasich rodicu, babicek, teticek... kteri to mozna prozivaji i vic nez vy. Tak jim tu radost nekazte. Stejne se leckteri z vas ocitnete v zivote v situacich, kdy se zbehlost v pohybovani na "reprezentativnich" akcich bude hodit. Toz se ucte (nejen porad tu fyziku
20. 1. 2005, 12:43
:-D Jitka Frolis
Zdravím Vás, všechny dosavadní studenty mé Alma mater..Toto fórum se mi zdá jako výborný nápad, škoda, že nebylo za mých studijních let.Myslím si, že i mi jsme měli ke školním problémům co říci.
Na školu vzpomínám v dobrém. Hodně mi dala, málo mi vzala...Mám-li říci, kdo na mě během těch šesti let, co jsem šestileté gamnázium navštěvovala, zapůsobil....no...jistě by to byla Naďa Míšková (sice jsem matikou prolézala horko těžko), Věra Libovická (úžasný človíček, co mě měl rád a do dneška to nechápu), Eva Podráská (dlužím jí už 2 roky vrácení knihy a ona mě o ně neupomíná) a i níže zmiňovaná Iveta Hrazdírová (neměla mě ráda, já jí také ne, ale dala mi toho do života více, než kdokoliv jiný)....Tímto je tedy všechny zdravím....A vás ostatně také...Držím palce v dalším studiu.
20. 1. 2005, 11:29
:-) Petr
2Panda: Pak vsechna cest pani profesorce Vesele (a tobe taky samozrejme :-))
btw, moc se mi libi, jakym zpusobem byl napsany clanek o Volejbalovem turnaji, hezka aktualizace a asi i hezka predvanocni akce (to abych take stale jen nekritizoval :-))
19. 1. 2005, 14:07
B-) Dan Panda-ex-4.B
2Petr: Souhlasím, profesory na biologii, se kterou jsem 4 roky bojoval :-), by mohla závidět leckterá gymnázia nejen v Praze. Co se týče jazyků, tady dost záleží na tom, koho dostanete jako profesora. Mimochodem, poznámka k té němčině... Měl jsem němčinu na gymnáziu 4 roky, jako druhý jazyk jsem si jí nevybral, byl jsem donucený, protože škola nedovolila francouzštinu... Nakonec jsem z němčiny slušně prospíval a dokonce jsem z ní odmaturoval za jedna :-) (takže jsem za ní vlastně moc rád)... A musím říct, že půlrok absence němčiny na VŠ je sice trochu znát (musím si teď němčinu zapsat jako další jazyk), ale pořád si pamatuju třeba věty o obsahu škodlivých plynů v ovzduší :-)... Tímto moc zdravím p.prof.Veselou, musím se na ní někdy přijít podívat.
19. 1. 2005, 12:04
:-) Petr
Milá paní profesorko,
to se ale mýlíte, že jsem se vaším příspěvkem nepatrně potěšil. Já jsem za něj náhodou moc rád a děkuji Vám za něj. Třeba to pomůže otevřít diskusi i se stávajícími studenty.
Jinak to, že Santa Claus zůstává zklamán, je jedině dobře. Co ten starý dědek vůbec dělá v České republice?? Neměl by za polárním kruhem radši vyrábět hračky?? :-)
18. 1. 2005, 16:05
:-) Lenka Smyčková
Milí studenti i my kantoři čteme vaše názory a využíváme "fórum". Dnes tedy bez přezdívky, snad tímto vzkazem potěším Petra (nepatrně). Naopak Santa Claus je jistě zklamán, neboť škola, já i kolegyně zůstáváme... Osobně vítám možnost volné diskuze s vámi, otevřenost projevu je velkou měrou zajištěna právě anonymitou. Samozřejmě záleží i na tématu. Pište, ptejte se, odpovídejte, kritizujte... Nejhorší je nevyřčené.
18. 1. 2005, 15:04
:-) tavinka
Dobry den! Puvodne jsem se chtela dozvedet, kdy letos porada gymnazium ples a narazila jsem na tuto zajimavou stranku a diskusi.Moc mi vse, hlavne fotky ucitelskeho sboru (tim bych chtela hlavne pozdravit milou Martu Sojkovou, Bohouska:o)Pokorného, Libuši Klibániovou a vlastně všechny, kteří nás provázeli a dovedli zdárně k maturitě 1999), pohladilo u srdicka. A tedy jen zaverem, vsem, co jeste studujete ci budete studovat MNOHO USPECHU a radosti ze zivota. *studentka pedagogicke fakulty*

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)