Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
Stránky
Diskuse o stránkách - co by se dalo zlepšit a podobně

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

6. 12. 2004, 22:09
:-S Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Studentská rada?!? Ona za tebe fungovala? Za mého působení jsem měl pocit, že je to jen parta lidí, kteří si chodili pokecta ale pokud vím nikdy nic moc nevymysleli... třeba taková organizace majálesu, kdybychom se do toho tenkrát neobuli sami, tak by majáles nebyl, protože studenstká rada byla naprosto neschopná jakékoliv akce...ale možná se teď pletu, třeba se poměry změnily, přece jen jsem už půl roku z gymplu pryč :-)
4CJL: Když si webmaster všimnul, musim mu poděkovat, že "dal" do odkazů odkaz na web mojí třídy... Vzhledem k tomu co vím o výrobě webu (přece jenom studuju informatiku, že), mám docela pocit, že než abyste si dali minutu práce a přidali tam jeden odkaz, tak děláte mrtvý brouky... Ale je zas fajn, že odkaz na stránky vaší třídy tam je...
6. 12. 2004, 18:37
B-) Petr (student ul ie alt64 0455806)
4CJL: mel bych jeden navrh - za meho casu na skole fungovala studentska rada se zastupcem z kazde tridy. Ti by mozna mohli s fotkami pomoci..
4. 12. 2004, 20:08
:-( CJL (seznam cz alt64 jlibovicky)
Copak webmaster si všimne, ale myslim, že nevim jak bych se k těm všem fotkám dostal. Ale v pricipu to neni blbej nápad. :)
3. 12. 2004, 18:42
:-) Petra
Co takhle dát na web HROMADNÉ FOTKY všech tříd? Jasně, že pouze ty nejaktuálnější... No nic, to je jenom taková malá připomínka. Schválně, jestli si názoru "na zlepšení" někdo z webmasterů všimne :o)
3. 12. 2004, 0:10
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Tak to se asi fakt nepotkáme, ledaže bych byl fakt tak aktiv abych si dal ještě další ekonomii :-) ... ne, ty lidi na nic nemam, na javu mam pavlíčkovou na přednášky a Tichýho na cvíka, jsou docela v poho, akorát já nejsem...
Přezdívka...no, radši nebudu šířit, kdo ví, ten ví, kdo neví, ať radši neví...ten Panda je fakt moje pravý jméno :-) ... kecam, Dan Panda je taková přesmyčka mýho jména co mi v prváku vymyslel jeden spolužák a ono se to nějak chytlo, pak přibyly variace...já si jí nechal jako pseudonym pro psaní do Goblina (teď si jí asi necham pro psaní do Studentskýho Listu na VŠE) dokonce Sklenář mi říkal Dane :-)...
2. 12. 2004, 11:11
B-) Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Panda: sorry sorry sorry, ja jsem si nejak vsugeroval, ze jsi na podnikovce. Vubec nevim jak me to napadlo :-O Tata je na katedre ekonometrie (keko), operacni vyzkum. Pokud delas do informatiky, tak se stejne asi nepotkate :-D Neuci te nahodou na neco pani Buchalcevova (ta tusim dela Javu) nebo pan Repa??
Jakou prezdivku jsi dostal na cyklaku??? Panda? nebo to je tve prave jmeno?? :-)
2. 12. 2004, 0:15
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Jojo, 2x na cyklo a musím říct, že to byla jedna z akcí gymplu na který budu fakt vzpomínat, vždyť jenom co jsem tam dostal za hezkou přezdívku, ty smíšený sprchy...juj, nádhera, jel bych zas... Táta tvůj učí na FISu? Tak to se asi nepotkáme, protože já jsem na Fakultě Informatiky a Statistiky :-D ...haha, tak napiš co přednáší...nemá nějaký speciality jako třeba Java?
1. 12. 2004, 21:00
Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Panda: Ty jsi byl na cyklo 2x? Tak to ti moc zavidim, ja bych jel hnedka zas :o) Jinak tata me nikdy neucil, takze ti nedokazu rict, za co ve skole stoji, ale doma je dobrej :-)) btw, prednasi na FIS takze se asi nepotkate :o)

4Webmasters: Pripojuji se k vyzve o novou anketu - me osobne by treba zajimalo, KDO (popr. jak casto) cte tyto stranky - napada me treba zajemce o studium, student, byvaly student.. Mam totiz pocit, ze ac maji stranky pekny vzhled, tak studentum gymnazia moc informaci neprinasi. Tak treba aktuality jsou sice fajn, ale informuji prevazne uz o probehlych akcich.. Ale dost bylo kritiky. Diky za vasi praci :o)
1. 12. 2004, 16:56
:-) Pája
Yes ! Cyklokurz byl fakt skvělej ! Cool ! Nejlepší !!! Večeře a vůbec všechny jídla - mohu potvrdit - opravdu skvělá a vydatná, krásná příroda, to musíte zkusit !
30. 11. 2004, 15:15
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Fakt? Co táta přednáší a za co stojí, abych vděl, jestli si ho mam na něco dát nebo ne. Cyklokurz - jooo, ať si kdo chce co chce říká, Hanušová a Bean byli na cykláku sqělí (byl jsem 2x :-)), cyklák byla opravdu týdenní pohoda na kolech (když nepočítám ty litry pití, litry potu, udejchaný plíce, unavený nohy, zřízený kolo...jo, to byla nádhera, a ty večeře, joo, to bylo faaakt doost dobrý, hned bych jel znova).
4Mandy: Jo, děkuju holkám, že reprezentovaly školu...teď akorát nevim, jestli mi někdo na netu děkoval, když jsem byl na češtinářský olympiádě...nebo ty lidi, co byli na angličtinářskejch akcích, no nic....
4Webmasters: Hele, kucí, dejte tam už nějakou jinou anketu, která se bude týkat něčeho pořádnýho, kurzy jsou ok, ale co se po tý anketě změní, akorát zjistíte procentuální oblíbenost.
30. 11. 2004, 12:32
B-) mandy
Buďte rádi za Eko kurz, na jiných školách nám tak akorát můžou závidět, že na týden vyrazíme do přírody a koho nezajímají výsledky z bižule, tak ať to nečte, a nebo lépe napíše příspěvěk aktuální a dle svých představ. Napadlo vás třeba, že je to poděkování za supervýsledky Bářě, Kristýně,... Zdravím všechny "blázny do bižule :)" No zbytek světa, ať se snaží
28. 11. 2004, 21:57
B-) Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Panda: Ja sice na VSE nestuduji, ale znam to tam moc dobre, protoze tam mam opravdu hodne kamaradu a pak tam take prednasi muj tata. Nekdy je dobre znat zakulisi :-)) Jinak anonymita casem vymizi, aspon u kamaradu pokazde vymizela - seminare, telovychovne kurzy atd. Souhlasim s tim, ze matiku mate docela lehkou a pokud ti makro sedi, tak s mikrem urcite mit problem nebudes :o)
Kdyz uz pisu na konferenci gymplu, tak jeste k tem kurzum. Ja jsem byl na cyklo, jazykaci a lyzaku. Vyborne byly vsechny, ale cyklo byl stejne asi nejlepsi - at uz ma na prof. Hanusovou a prof. Berana kdokoli jakykoli nazor, tak na cyklokurzu byli (a doufam ze stale jsou) opravdu skveli. Proste tydeni pohoda na kolech. Tak to ma byt :o))
28. 11. 2004, 19:35
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Jj, tvorba rozvrhu je dobrá, až na to, že nemáme kruhy, takže je to hoodně anonymní škola...Co se týče mikra, mám první makro, podle doporučenýho rozvrhu... No, a mikro je prej jednodušší, ale já jsem v makru celkem v obraze (někdy :-)), dá se to docela pochopit, když člověk trochu přemýšlí a co se týče matiky, ta je tu celkem OK, počítání v mirku, makru a na podnikovce jsou jen primitivní dosazování do vzorců...btw, matika ještě jde ale fyziku jsem fakt neměl moc rád (omlouvám se Šeri :-)).
Ekokurz docela šel, ale daleko lepší byly pak tělovýchovný kurzy a vrchol nejlepších akcí na gymplu byl jazykáč, to byly klby :-D...myslím, jako studijní kalby, tedy hodně učení
28. 11. 2004, 13:12
B-) Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Panda: Tvorba vlastniho rozvrhu je velka vyhoda VSE :-) Ale pokud te na gymplu bavila matika a fyzika, o ktere tak casto pises, tak ti Mikro muzu jen vrele doporucit. Myslim, ze pro zacatek je nazornejsi nez Makro, modely se daji lepe predstavit, snaze pochopit a kdyz chcec, tak si muzes matiky v mikru uzit opravdu dost :-) Myslim, ze mozna vic, nez kde jinde :o) Ale tvuj rozvrh je samozrejme tvoje vec :o))
K biologickemu kurzu - ja jsem z tech, kteri ho jeste neabsolvovali, ale myslim si, ze je dobre, ze ho soucasni studenti na gymplu maji. Biologie je tam jiste na prvnim miste, ale nejde zajiste jen o biologii, minimalne jsi v prirode a poznas spoluzaky i z jine stranky nez ze skolnich lavic nebo z hospody a to ja osobne docela ocenuji :-)
26. 11. 2004, 18:15
Dáša
Dan Panda-ex-4.B:Jo tak s tím my dva asi těžko něco uděláme.
26. 11. 2004, 17:40
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: No, tak to mam do března času dost :-)...btw, mikro nemam, pokud víš, tak máme právo si udělat takový rozvrh jaký chceme a mně se zrovna na mikro nechtělo, no...jo, takový debaty sem asi nepatří, jenže oni tu žádný jiný nejsou.
4Dáša: :-D ... tak žádný kurzy se tě zatim netýkaj, no to si počkej na biologický kurz, tam jsme poznali tolik organismů a rostlin, že jsem ještě po prázdninách neříkal trávě tráva ale lipnice, ostřice...ale každopádně to bylo zajímavý, nicméně proč nemůže být kurz fyziky? Vždyť fyzika je příroda sama a matika jde s ní ruku v ruce, když víš kam se dívat a kde hledat tak nemusíš jenom sedět ve třídě a šrotit...hehe
26. 11. 2004, 17:04
Dáša
Dan Panda-ex-4.B:Ahoj Dane,reagovala jsem na to tvý:,,...sakra koho zajímá nějakej dramaťák nebo seznam bologickejch soutěží...´´,asi už si to nepamatuješ.Je to z 13.11.,ale to je jedno...Už jsem Ti psala,že souhlasím s tím,co jsi říkal o tý váznoucí aktualizaci,ale nezlob se,tohle co jsi napsal,mě fakt vytočilo....Jinak,kdyby ses toho ujal(Očividně by tě to asi bavilo.),tak by to byla paráda.AKORÁT bych ještě řekla,že kdyby za to kluci dostávali taky těch PÁR stovek,tak to tu asi vypadá líp =).

Jinak se mě žádný kurzy zatím netýkaj,takže nic,ale kurz BIO je asi taky hlavně proto,že poznáváš v reálu,v jakým prostředí ty různý organismy žijou,kde je máš hledat,jak vypadaj(ne jako ve škole naložený a ve vitríně),ne?...Na matiku můžeš sedět zavřenej odpoledne ve škole....To je fuk,já se nechci s nikým hádat.
Tak se měj.
26. 11. 2004, 10:50
B-) Petr (student ul ie alt64 0455806)
4Dan: Tak to si pockej na zkouskove, ja se byl na Jizaku jen jednou v unoru podivat na vase mikro a potesit kamarady.... :o) ....a nestacil jsem zirat. Jak jsem psal, presna cena poznamek na jednotlive predmety podle poctu stran ;-( Nekdy je proste asi ekonomictejsi na prednasky chodit :o)) Ale treba se za ty dva roky co jsem tam nebyl uz doba zmenila :-D
btw, nevim, jestli sem takove debaty vlastne vubec patri, preci jen to jsou stranky gymplu..
a o tech penezich - uz jste brali v mikru altruisticke preference? I kdyz podle me take hodne zalezi na tom, jak dlouho takova aktualizace trva. Moc do html nevidim, ale pouhe udrzovani a sem tam nejaka aktualizace zas tak moc casu vzit nemuze ne? Tim ovsem hur, ze se toho na gymplu nechce nikdo moc chopit :-((
25. 11. 2004, 23:54
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Btw, já jsem teda ještě nenarazil ani na jeden inzerát, co by nabízel napsaný přednášky, asi chodim na jinej jižák nebo jsou letošní prváci nějak moc vzorný...haha, kecam
25. 11. 2004, 22:55
B-) Dan Panda-ex-4.B
4Petr: Já jsem teprve v prváku, maturitní vysvědčení mam ještě horký :-)...no a prvák, to je takovej hooodně tenkej led zatim, tak se modlim, abych vydržel...No to víš, klidně něco budu dělat ale zadarmo by to nebylo ekonomický :-)

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)